Ebben a rovatban Kultúra


Kultúra

Lámpacsodákból nyílt kiállítás a Hatvani Galériában

Szerdán lámpákból nyílt kiállítást a Hatvani Galériában. A világítótestek Király Kornélia munkásságát tükrözik, az alkotások nem csupán praktikus fényforrásoknak, hanem művészi szintre emelt fény-árnyék játékoknak számítanak. Az eseményen Lestyán Balázs alpolgármester elismerő beszédet mondott, a kiállítást Tompa Z. Mihály és Pozsár Andrea nyitották meg.

Bővebben Nines hozzászólás
Kultúra

Kibővített nyílt egyesületi nap Bér Virágospusztán

A Gáspár András Bajtársi Egyesület (Hatvan) 2021. 08. 06-án, Virágh Istvánnak, az egyesület tagjának szponzorálásával egyesületi napot rendezett a Nógrád megyei Bér Virágospusztán, ahová meghívták a BEOSZ elnökség tagjait, a területileg illetékes katonai szervezetek vezetőit, az ÉMR egyesületi elnökeit és az érintett települési vezetőket. Az egyesület tagjaival együtt utazott a helyszínre Lestyán Balázs, Hatvan város alpolgármestere is.

Bővebben Nines hozzászólás
ÉletmódKultúra

Gyorsan visszatért az emberek utazási kedve

A koronavírus­ járvány soha nem látott mélységbe sodorta a turizmus- és vendéglátásszektort, amely most a tömeges oltásoktól, a védettségi igazolványok és „COVID -útlevelek” megjelenésétől reméli a régóta várt kilábalást. A járvány számos ponton átalakította az utazási preferenciákat, az utazók döntési szempontjait és új utazási trendek is megjelentek.

Bővebben Nines hozzászólás