Ebben a rovatban Egyéb


Egyéb

Mit tegyünk, ha a csomagküldő szolgálatok nevében érkezik sms?

A karantén-szabályok életbe lépése óta jelentősen megemelkedett az internetes vásárlások, valamint a csomagküldő szolgáltatók általi kézbesítések száma. A helyzet új lehetőséget teremtett a kiberbűnözőknek arra, hogy személyes adatokat szerezzenek meg, kompromittálják az elektronikus kommunikációt, és ezek felhasználásával további bűncselekményeket kövessenek el.

Bővebben Nines hozzászólás
Egyéb

A házasság hete jó alkalom a szerelem és a család ünneplésére

Magyarországon immár 14. alkalommal rendezik meg a házasság hete rendezvénysorozatot, melyet idén február 7-től 14-ig tartanak meg. A vírushelyzetre való tekintettel az események többnyire online térben zajlanak országszerte. A házasság hete alkalmat kíván teremteni arra, hogy beszéljünk a házasság értékeiről és ünnepeljük a családot.

Bővebben Nines hozzászólás
Egyéb

Fokozottan figyeljünk egymásra az extrém hideg napokban!

A csütörtöki hidegbetörést viharos szél és havazás kísérheti, ezt követően a hétvégi reggeleken országszerte -10 fok alatti hőmérsékletre számíthatunk, a fagyzugos helyeken -20 fok alá hűlhet a levegő. Ezekben a napokban a rendőrség, a polgárőrség és a közterület-felügyelet is fokozottan járőrözik majd, segítségükre siethetnek a bajbajutott, utcán rekedt állampolgároknak.

Bővebben Nines hozzászólás