Ebben a rovatban Egyéb


EgyébÉletmódHatvani hírekSport

Gyermeknapi rendezvény volt a Hatvani Tenisz Centrumban

Gyermekeknek szerveztek nyílt napot a Hatvani Tenisz Centrumban. Az eseményen volt ugráló vár és szakemberek vezetésével az ütéseket is lehetett gyakorolni. Dán Gyula a sportlétesítmény tulajdonosa elmondta, a cél, hogy olyan sportolási lehetőséget mutassanak a gyerekeknek, amiben jól érzik magukat, de ha valaki versenyezni is szeretne, arra is van lehetőség.

Bővebben Nines hozzászólás
EgyébÉletmódHatvani hírekSport

Közel 800 kilométert futottak a hatvaniak

Hatvan is csatlakozott az országos Futókörök Napja elnevezésű eseményhez. A sportolni vágyókat az a modern futópálya várta, amelyet tavaly októberben adtak át a Zagya-ligetben. 83-an regisztráltak az eseményre. A résztvevők összesen, közel 800 kilométert tettek meg. A megmérettetésre kora reggeltől, késő délutánig érkeztek a jelentkezők.

Bővebben Nines hozzászólás
EgyébHatvani hírek

Hatvani művésztanár által összegyűjtött gyermekrajzokat ajándékoztak Ferenc pápának

A gyermekek istenhitéről tesznek tanúságot azok a rajzok, amelyeket Basa Ottóné Révész Erzsébet hatvani művésztanár, a Tilma Gyermekművészetért Alapítvány vezetője gyűjt össze évről évre az alapítvány támogatásával. Az ajándékot Novák Katalin államfő az elnöki találkozón személyesen adta át a katolikus egyházfőnek.

Bővebben Nines hozzászólás