Ebben a rovatban Sport


Hatvani hírekSport

Csaknem ezren húztak sportcipőt a Mozgás éjszakájára

Az egészséges életmód népszerűsítése jegyében ismét megszervezték a Mozgás éjszakáját Hatvanban. A tavalyihoz hasonlóan most is változatos mozgásformákat próbálhattak ki a sportcsarnokba látogatók. Egyebek mellett aerobic, spinning és különböző táncoktatások közül lehetett választani. Az este során az érdeklődők részt vehettek továbbá Katus Attila világbajnok sportolónk edzésén is.

Bővebben Nines hozzászólás
Hatvani hírekSport

Területi pontszerző versenyen bizonyítottak a Fortunások

Területi pontszerző versenyen vettek részt a Fortuna TSE tagjai Hevesen. Children kisformációs kategóriában a Virágok 3. helyezést, a Sztárock csapata pedig 5. helyezést ért el. Children nagyformációs kategóriában a Fancy Girls 2. lett, az egyesület serdülő kisformációja, a Mátrix pedig 3. helyezést kapott. Mindezek mellett a minősítő gálán az utánpótlás csapatok is jól szerepeltek.

Bővebben Nines hozzászólás
Hatvani hírekSport

Több mint 240 gyereket mozgatott meg a futóverseny

A hagyományos Mezei futását tartotta a Heves Megyei Diáksport Tanács Hatvan és Körzete Alapfokú Diáksport Bizottsága a Zagyva-gátnál. A diákoknak megszervezett sporteseményen több mint 240 gyerek képviselte iskoláját. A megmérettetésen részt vettek környező települések tanulói is, érkeztek egyebek mellett Boldogról és Lőrinciből. A legjobbak továbbjutottak a megyei döntőre.

Bővebben Nines hozzászólás
Hatvani hírekSport

Megteltek az edzőtermek Hatvanban is

Szilveszterkor vannak, akik tesznek újévi fogadalmat, sokan közülük a testmozgás és egészséges életmód mellett döntenek. Az edzőtermek forgalma is megnő ebben az időszakban. Akiknek határozott céljaik vannak, könnyebben meg tudják őrizni a motivációt hosszútávon is – mondta az egyik hatvani edzőterem tulajdonosa. Mindezek mellett a csoportos edzések is sokat segíthetnek, hogy megmaradjon a lendület, a Daliban például rendszeres az időstorna.

Bővebben Nines hozzászólás