Ebben a rovatban Sport


ÉletmódHatvani hírekKözéletSport

Nemzetek Kupája – több száz harcos csapott össze Hatvanban

Nyolc ország ifjú taekwondosai csaptak össze a Nemzetek Kupáján a Hatvanban. A Hatvani Taekwon-do Klub harcosai szép eredménnyel tértek haza az egész napos sporteseményről. A magyar csapat mellett Szlovéniából, Szerbiából, Bosznia-Hercegovinából, Szlovákiából, Csehországból, Ausztriában és Horvátországból is érkeztek versenyzők a hatvani sportcsarnokba.

Bővebben Nines hozzászólás
EgyébÉletmódHatvani hírekSport

Gyermeknapi rendezvény volt a Hatvani Tenisz Centrumban

Gyermekeknek szerveztek nyílt napot a Hatvani Tenisz Centrumban. Az eseményen volt ugráló vár és szakemberek vezetésével az ütéseket is lehetett gyakorolni. Dán Gyula a sportlétesítmény tulajdonosa elmondta, a cél, hogy olyan sportolási lehetőséget mutassanak a gyerekeknek, amiben jól érzik magukat, de ha valaki versenyezni is szeretne, arra is van lehetőség.

Bővebben Nines hozzászólás
EgyébÉletmódHatvani hírekSport

Közel 800 kilométert futottak a hatvaniak

Hatvan is csatlakozott az országos Futókörök Napja elnevezésű eseményhez. A sportolni vágyókat az a modern futópálya várta, amelyet tavaly októberben adtak át a Zagya-ligetben. 83-an regisztráltak az eseményre. A résztvevők összesen, közel 800 kilométert tettek meg. A megmérettetésre kora reggeltől, késő délutánig érkeztek a jelentkezők.

Bővebben Nines hozzászólás
Hatvani hírekSport

Ismét sokakat mozgatott meg a futófesztivál

Idén is megrendezték a Hatvani Futófesztivált és Egészségnapot. Ez már a hetedik alkalom volt, hogy megmérettethették magukat kicsik és nagyok egyaránt. A rendezvény ideje alatt a DISZI-ben egészségmegőrzéssel kapcsolatos vizsgálatokat végeztek. Az esemény célja az volt, hogy felhívják a figyelmet az egészséges életmódra és az aktív sportolás fontosságára.

Bővebben Nines hozzászólás