www.hatvanihirlap.hu
Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság által nyilvántartásba vett sajtótermék
Első megjelenés időpontja: 2015. 10. 10.

Kiadó:
HATVANI MÉDIA és Rendezvényszervező Nonprofit Közhasznú Kft
Székhely cím: 3000 Hatvan Kossuth tér 2.
E-mail: szerkesztoseg@hatvantv.hu
Adószám: 23467323-2-10

Kiadásért felelős személy: Krémer Dániel

Főszerkesztő: Szűcs Péter

Szerkesztők: Buzma-Csordás Judit, Rimán Alexandra, Varga Dorottya, Rácz-Szénási Réka, Szeniczey Csaba
Fotó: Albert Péter

A Weboldalrendszeren keresztül folytatott tevékenységgel kapcsolatosan a Társaság adatkezelő jogkört tölt be, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál vezetett adatvédelmi nyilvántartási száma: NAIH-89767/2015.

Lapunk az önszabályzó etikai irányelveket követ, a hatvanihirlap.hu szerkesztőségi etikai kódexben foglaltak szerint végzi munkáját.

A hatvanihirlap.hu adatbázisai vonatkozásában mindenfajta felhasználási jogosultság engedélyezése a Média-Hatvan Nonprofit Közhasznú Korlátolt Felelősségű Társaság-t illet meg.

Hír- és képügynökségek, a hatvanihirlap.hu honlapon felhasznált hírei és fotói szerzői jogvédelem alatt állnak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni.

Tilos a hatvanihirlap.hu weboldal bármely fotójának, írott anyagának, vagy részletének a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése. Az oldalról kivezető linkeken elérhető tartalmakért a hatvanihirlap.hu semmilyen felelősséget nem vállal.