Ebben a rovatban Hatvani hírek


Hatvani hírek

Tízéves fennállását ünnepelte a Hegymenet Klub

Fennállásának 10. évfordulóját ünnepelte a Hegymenet Klub, szakmai nap keretében emlékeztek meg a kerek érvfordulóról. Az intézmény annak idején azzal a céllal alakult meg, hogy megoldást találjanak olyan problémákra, mint a drogok egyre nagyobb terjedése a fiatalok között. Mára pedig már egyre szélesebb feladatkörben látják el feladataikat.

Bővebben Nines hozzászólás
Hatvani hírek

Még négy napig lehet ötleteket küldeni a fejlesztésekre

November 30-ig még lehet ötleteket küldeni, hogy milyen fejlesztések valósuljanak meg a városban. Interneten, a kozossegikoltsegvetes.hatvan.hu oldalon és a projektlapokon is lehet javaslatokat küldeni a jövő évi közösségi költségvetésre. Ezeket egy szakmai csoport megvizsgálja, majd az ötletgazdákat bevonva dolgozzák ki a részleteket. Később majd a kiválasztott fejlesztésekre is külön lehet szavazni.

Bővebben Nines hozzászólás
Hatvani hírek

Grecsó Krisztián: az olvasás ápolja a lelket

Ismét író-olvasó találkozót szerveztek az Ady Endre Könyvtárban, melynek keretében ezúttal Grecsó Krisztiánnal ismerkedhettek meg a látogatók. A költő, író, dalszerző az eseményen beszélt életútjáról, könyveiről és a gyermekkori élményeit is megosztotta a közönséggel. A kötetbemutatón lehetőség volt az alkotó könyvei megvásárlására és dedikálásra is.

Bővebben Nines hozzászólás
Hatvani hírek

Elkészült a jég és megkezdték a szezont a hokisok

A hatvani jégkorongozók már készülnek a mérkőzésekre. Az edzők és a sportolók újabb célokkal vágnak neki az idei szezonnak, céljuk magasabb szintre emelni a tudásukat, mindezek mellett minél több mérkőzésen szeretnének részt venni. A hokisok felkészítői mindent tesznek annak érdekében, hogy a hatvani jégkorongozók elit kategóriába kerülhessenek.

Bővebben Nines hozzászólás
Hatvani hírek

Szombaton nyit a jégpálya

Már az utolsó simításokat végzik a jégpálya körül, ugyanis november 27-én tartják a hivatalos megnyitót, ezzel pedig hivatalosan is elindul az idei jégpályaszezon. Szombaton fellépnek a Pavuk Műkorcsolya tanítványai, majd ezt követően egy fergeteges jégdiscoval várják a látogatókat, ahol Cooky, a Rádió 1 népszerű DJ-je pörgeti a lemezeket. A megnyitó 20 órakor kezdődik a főtéren.

Bővebben Nines hozzászólás