Ebben a rovatban Hatvani hírek


Hatvani hírek

A Pro Natura Mozgalom aktivistái illegális szemétlerakatokat számoltak fel

Ma délelőtt ismét akcióba lendültek a Pro Natura Mozgalom aktivistái, az önkéntesek ezúttal a Turai út, Herédi út és 32-es főút bizonyos területeit tisztították meg az illegálisan lerakott szeméthalmoktól. Az összefogásnak köszönhetően két konténernyi, összesen 14 köbméternyi hulladéktól sikerült megszabadítani a természetet.

Bővebben Nines hozzászólás
Hatvani hírek

A gyerekek sikerélménye viszi előre a munkában

Edzi, lelkesíti és csapattá formálja a gyerekeket Szőke Attila, a Hatvani Gigászok szakmai igazgatója. Lelkesedése oly nagy, hogy még a jeget is maga készíti, hiszen egyebek mellett az ehhez szükséges végzettséget is megszerezte. A hatvani jégkorongsport megálmodója szerint sosem a külcsín volt a fontos, hanem a jég, és az azon folyó szakmai munka.

Bővebben Nines hozzászólás
Hatvani hírek

Veszélyesen megdőltek a fák a szélben

A viharos erejű szél miatt összesen tizenkét alkalommal avatkoztak be Heves megye tűzoltói tegnap estétől ma reggelig. Jellemzően veszélyessé vált fák, leszakadt faágak miatt kellett vonulniuk, amelyek úttestre, járdára, házra vagy villanyvezetékre dőltek. A hatvani hivatásos tűzoltók Boldog és Pusztamonostor határában is távolítottak el veszélyesen megdőlt fákat az utakról.

Bővebben Nines hozzászólás