Ebben a rovatban Hatvani hírek


Hatvani hírek

Két és fél év letöltendő börtönbüntetést kaphat az a férfi, aki szándékosan elütötte a közterest

Az Egri Járási Ügyészség ittas állapotban elkövetett járművezetés vétsége mellett közúti veszélyeztetés bűntettével és hivatalos személy elleni erőszak bűntettével is vádolja azt a férfit, aki 2018 őszén szándékosan nekihajtott egy futóversenyt közterület-felügyelőként biztosító nőnek Hatvanban.

Bővebben Nines hozzászólás
Hatvani hírekKultúra

Kodályos diákok barangoltak a képző- és iparművészet világában

2019 –ben a Kodály Zoltán Értékközvetítő és Képességfejlesztő Általános Iskola 1 millió forintos támogatást nyert az Emberi Erőforrások Minisztériuma által kiírt Nemzeti Tehetségprogramhoz tartozó pályázaton. A projekt megálmodója és vezetője Borbás Katalin tanító néni volt. 2020 februárjától a képzőművészet területén tehetséges gyerekek részvételével barangoltak a „kodályos” diákok a képző- és iparművészet világában. A világjárvány miatt a pályázatot márciusban be kellett fejezni és csak szeptembertől folytatódott.

Bővebben Nines hozzászólás
Hatvani hírek

Az ünnepek alatt is lehetünk internetes csalások áldozatai

A karácsony közeledtével megnövekszik az interneten történő vásárlások száma, ezzel együtt megnövekszik az internetes csalások, egyéb visszaélések lehetősége is. A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztály Bűnmegelőzési Alosztály hírlevelében az ünnepi készülődés és vásárlások során felmerülő veszélyekre hívta fel a figyelmet.

Bővebben Nines hozzászólás