Ebben a rovatban Hatvani hírek


Hatvani hírek

Báloztak a templom orgonájáért

Szombaton farsangi bált tartott az Új-hatvani Szent István Templom Alapítványa, ahová nagyon sokan gyűltek össze. A Közgé tornatermében minden hely megtelt bálozókkal, hogy közösen búcsúztassák a telet és mulassanak egy jót. A rendezvénynek azonban ezúttal is komoly célja volt, a bevételekből befolyt összeget az Újhatvani templom orgonájának rekonstrukciójára fordítják.

Bővebben Nines hozzászólás
Hatvani hírek

A biztonságos internet használatra hívja fel a figyelmet a rendőrkapitányság

Az internet napi szintű használatával nem csak a lehetőségek kiaknázást kell megtanulnunk, hanem a követendő magatartást is. A virtuális világban éppúgy érvényesek az illendőségi és egyéb magatartási szabályok, mint a való világban, továbbá ugyanúgy adódnak veszélyhelyzetek is, amelyek kellő odafigyeléssel, tudatos internet használattal elkerülhetők.

Bővebben Nines hozzászólás
Hatvani hírek

Horváth Richárd: a hatvaniak véleménye alapján terveztük meg a költségvetést

A város gazdaságilag még soha nem volt ennyire erős és stabil – jelentette ki Horváth Richárd polgármester annak kapcsán, hogy a testület elfogadta az idei költségvetést. Folytatódnak az út- és járdafelújítások is, ebben az évben a korábbi 100 millió forint helyett 150 millió forintot költenek rá. Elindul az északi elkerülő út tervezése, erre 300 millió forintot különített el a város.

Bővebben Nines hozzászólás