Ebben a rovatban Életmód


Életmód

A víz mellett lédús gyümölcsök és enyhe levesek fogyasztása javasolt a hőségben

Múlt héten extrém hőség volt az országban, amely ugyan mérséklődött némileg, de a nyár biztosan tartogat még forró napokat. A kánikula megviseli az emberi szervezetet, elsősorban a krónikus betegeknek és időseknek kell óvatosnak lenniük, de vigyázni kell a gyerekekre is. Fokozottan ügyelni kell a kellő mennyiségű folyadékfogyasztásra, és lehetőleg 10 és 15 óra között ne tartózkodjunk a napon.

Bővebben Nines hozzászólás
Életmód

Sport, konceretek, gyerekprogramok, főzőshow – tartalmasan telt a Bosch családi nap

Családi napot tartottak tegnap a Bosch dolgozóinak a strandon. Az egész napos rendezvényre idén is nagyon sokan kilátogattak és részt vettek a különböző szórakoztató programokon. Ihos József egy szórakoztató főzőshowt, míg Fekete László erőemelő műsort adott elő. Este az Irigy Hónaljmirigy adott elő élő koncertet.

Bővebben Nines hozzászólás
ÉletmódKultúra

Játékos ásatások és hagyományőrző mesterségek a régészeti napon

Pénteken késő estig tartó régészeti programon vehettek részt az érdeklődők Hatvanban. Második alkalommal szervezték meg ugyanis a Régészet napja és éjszakája című eseményt, ahol ősi kézműves mesterségekkel, a régészet érdekességeivel és korabeli magyar tárgyakkal, hagyományokkal ismerkedhettek meg a résztvevők.

Bővebben Nines hozzászólás