Ebben a rovatban Életmód


ÉletmódHatvani hírekSport

Autómentes családi nap, városnéző futás és bringás reggeli is lesz a pénteken kezdődő mobilitási héten

Hatvan is csatlakozott az Európai Mobilitási Héthez, melynek célja a környezetbarát és fenntartható városi közlekedés népszerűsítése. Hatvanban minden évben több programmal készülnek az autómentes napra, idén szeptember 17-22-ig több napon át tart a rendezvény a városban.

Bővebben Nines hozzászólás
Életmód

Fontos a klímák rendszeres tisztítása

Ma már a legtöbb otthonban és munkahelyen megtalálható a légkondicionáló berendezés. Fontos azonban tisztában lenni azzal, hogy az előnyös tulajdonságai mellett a készülék veszélyt is hordoz magában, ha nem tartjuk be az alapvető szabályokat. A klímaberendezés nem megfelelő tisztítása és karbantartása esetén a szűrőn és klíma alkatrészeken megtelepedő baktériumok komoly betegségeket okozhatnak.

Bővebben Nines hozzászólás
ÉletmódKultúra

Gyorsan visszatért az emberek utazási kedve

A koronavírus­ járvány soha nem látott mélységbe sodorta a turizmus- és vendéglátásszektort, amely most a tömeges oltásoktól, a védettségi igazolványok és „COVID -útlevelek” megjelenésétől reméli a régóta várt kilábalást. A járvány számos ponton átalakította az utazási preferenciákat, az utazók döntési szempontjait és új utazási trendek is megjelentek.

Bővebben Nines hozzászólás