Ebben a rovatban Életmód


ÉletmódHatvani hírekKözéletSport

Nemzetek Kupája – több száz harcos csapott össze Hatvanban

Nyolc ország ifjú taekwondosai csaptak össze a Nemzetek Kupáján a Hatvanban. A Hatvani Taekwon-do Klub harcosai szép eredménnyel tértek haza az egész napos sporteseményről. A magyar csapat mellett Szlovéniából, Szerbiából, Bosznia-Hercegovinából, Szlovákiából, Csehországból, Ausztriában és Horvátországból is érkeztek versenyzők a hatvani sportcsarnokba.

Bővebben Nines hozzászólás
EgyébÉletmódHatvani hírekSport

Gyermeknapi rendezvény volt a Hatvani Tenisz Centrumban

Gyermekeknek szerveztek nyílt napot a Hatvani Tenisz Centrumban. Az eseményen volt ugráló vár és szakemberek vezetésével az ütéseket is lehetett gyakorolni. Dán Gyula a sportlétesítmény tulajdonosa elmondta, a cél, hogy olyan sportolási lehetőséget mutassanak a gyerekeknek, amiben jól érzik magukat, de ha valaki versenyezni is szeretne, arra is van lehetőség.

Bővebben Nines hozzászólás
EgyébÉletmódHatvani hírekSport

Közel 800 kilométert futottak a hatvaniak

Hatvan is csatlakozott az országos Futókörök Napja elnevezésű eseményhez. A sportolni vágyókat az a modern futópálya várta, amelyet tavaly októberben adtak át a Zagya-ligetben. 83-an regisztráltak az eseményre. A résztvevők összesen, közel 800 kilométert tettek meg. A megmérettetésre kora reggeltől, késő délutánig érkeztek a jelentkezők.

Bővebben Nines hozzászólás
EgyébÉletmódHatvani hírek

Itt a tavasz, indulnak a mezőgazdasági munkálatok

A tavaszi időszak beköszöntével a mezőgazdasági munkálatok is megkezdődtek a földeken. A gabonafélék szépen növekednek, a repce is megkezdte a virágzást. A gyümölcsösösökben a hajnali fagy okozott problémát, de a munkák már ezen a területen is elkezdődtek, csakúgy, mint a szőlőkben és a fóliák alatt is – erre hívta fel a figyelmet Simon Attila, mezőgazdasági szakértő.

Bővebben Nines hozzászólás