Ebben a rovatban Életmód


Életmód

Laska Bence karantén ideje alatt is céltudatosan készül a jövőbeni versenyekre

2020 egy új tapasztalatot hozott az emberiség számára, néhány hete a koronavírus-járvány megfékezése érdekében karanténba vonult több millió ember világszerte. Ezt azonban mindenki másképp éli meg. Sorozatunkban hatvani emberek beszélnek őszintén arról, őket hogyan érinti az izoláltság, miként változtak meg a mindennapok a világjárvány hatására. Ezúttal Laska Bence profi kick-boksz sportoló beszél az elmúlt hetek tapasztalatairól.

Bővebben Nines hozzászólás
Életmód

Több száz fekvőtámasszal és több órás edzésekkel éli túl a karantént a világbajnok sportoló

2020 egy új tapasztalatot hozott az emberiség számára, néhány hete a koronavírus-járvány megfékezése érdekében karanténba vonult több millió ember világszerte. Ezt azonban mindenki másképp éli meg. Sorozatunkban hatvani emberek beszélnek őszintén arról, őket hogyan érinti az izoláltság, miként változtak meg a mindennapok a világjárvány hatására. Ezúttal Oláh Zoltán kempo világbajnok beszél az elmúlt hetek tapasztalatairól.

Bővebben Nines hozzászólás
Életmód

A karantén egyedülálló anyaként is sok kihívást jelent a mindennapokban

2020 egy új tapasztalatot hozott az emberiség számára, néhány hete a koronavírus-járvány megfékezése érdekében karanténba vonult több millió ember világszerte. Ezt azonban mindenki másképp éli meg. Sorozatunkban hatvani emberek beszélnek őszintén arról, őket hogyan érinti az izoláltság, miként változtak meg a mindennapok a világjárvány hatására. Ezúttal Déry Kinga beszélt az elmúlt hetek tapasztalatairól.

Bővebben Nines hozzászólás