Hevesen tartották az év első Kelet-Magyarország területi pontszerző versenyét, melyen a Fortuna TSE hatvani formációi is szerepeltek. Children kisformációs kategóriában a Virágok 3. helyezést, a Sztárock csapata pedig 5. helyezést ért el. Children nagyformációs kategóriában a Fancy Girls 2. lett, az egyesület serdülő kisformációja, a Mátrix pedig 3. helyezést kapott.

Ezen a napon volt még a minősítő gála is, ahol a hatvani utánpótlás táncosok is szép eredményeket értek el: az Apró lábak ovis produkciója ezüst minősítést, a Pillangók, Párducok, illetve Dózsa Jàzmin és Litkei Rebeka duója arany minősítést kapott. A Fortuna TSE tagjai a versenyekre folyamatosan készülnek, ahogy véget ért a tavalyi versenyszezon máris elkezdtek új koreográfiát tanulni. Mindezek mellett, idén két csapatnak új ruhát is varrattak.

A táncosok már a következő megmérettetésre készülnek, amely április 20-án egy területi verseny lesz, ezt követően pedig országos szinten is szeretnének bizonyítani – tájékoztatott Vasas Kinga a Fortuna TSE edzője.