Bejegyzések ehhez a Címkéhez nőnap


Kultúra

Csillag születik, Rubint Réka és meglepetés sztárvendégek a nők hetén

Ez a hét a nők ünnepléséről szól, ugyanis március 8-án pénteken nemzetközi nőnap lesz. Hatvanban azonban nemcsak egy napot szánnak az ünneplésre, hanem egy egész hetes programsorozatot terveztek a szervezők. Kedden 19 órától nőnapi mozi várható, csütörtökön motivációs előadás lesz Rubint Rékával, pénteken pedig meglepetés sztárvendégek előadására lehet számítani a Nagy Endre Rendezvényteremben.

Bővebben Nines hozzászólás
Hatvani hírek

Ez a hét a hölgyekről szólt a város több intézményében is

Ez a hét a nőnapi ünnepségekről szólt a város több intézményében is, a hölgyeket köszöntötték a Hajós Alfréd úti Idősek otthonában, a Liszt Ferenc Nyugdíjas Klubban, a Szent Erzsébet Idősek Otthonában, a Vasutas Nyugdíjas Klubban és a Hatvani Idősek Otthonában is. Horváth Richárd polgármester mindenhol virággal ajándékozta meg a jelenlévőket.

Bővebben Nines hozzászólás
Hatvani hírek

Március 8.: a nap, ami csak a nőkről szól

Március 8-án minden a nőkről szól. Hatvanban ebben az évben is ünnepi műsorral kedveskedtek a hölgyeknek. Az este folyamán Beliczai Balázs humorista műsora mellett Bereczki Zoltán énekes szórakoztatta a közönséget. A képviselő-testület férfitagjai egy-egy szál virággal köszöntötték a nőket. Ez a program egyben megnyitotta a hatvani Tavaszi Fesztivált.

Bővebben Nines hozzászólás