Nőnapot tartottak hétfőn a Naplemente Nyugdíjas Klubban, ahol versekkel, virággal és szép gondolatokkal üdvözölték a klub hölgytagjait. Horváth Richárd polgármester köszöntőjében elmondta: a nők az élet minden területén fontos döntéseket hoznak egész életükben, és ettől olyan különlegesek a férfiak számára. – Egy férfit az tesz férfivá, hogy van mellette társ és család, s ez az egyik legfontosabb érték minden ember életében – tette hozzá a városvezető. A polgármester beszéde után cserepes virággal ajándékozott meg minden jelen lévő hölgyet.

Sánta Gyula, a nyugdíjas klub elnöke hozzátette: a közösség egész évben megbecsüli a hölgyeket, mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy 115 hölgy és 21 férfi tagja van a klubnak. – Minden évben igyekszünk a nőnapot méltóképp megünnepelni, hogy a szebbik nem képviselői érezzék a megbecsülésünket. A mai napon is vidám mulatsággal, virággal, zenével és tánccal ünnepeljük őket – tette hozzá a szervezet vezetője.

– Nagyon felemelő érzés ennyi hölgytársammal megélni a nőnapot. Ilyenkor különösen érezzük azt, hogy a férfiak tisztelnek és becsülnek bennünket. Minden ilyen programon jó a hangulat, sokat táncolunk és akár énekelünk együtt – mondta Csordás Erzsébet, a klub egyik hölgytagja.

A nőnapi rendezvényen a hölgyek divatbemutatót is tartottak, ahol a kortalan szépség és az elegancia képviseltette magát, mely a nőiség elengedhetetlen része.

Fotó: Albert Péter