A Naplemente Nyugdíjas Klub Mária-bált tartott, már hagyomány náluk, hogy közösen köszöntik fel a névnaposokat. A tagok által készített házi sütemények és üdítők várták a vendégeket, Zimányi Lajos pedig dallal is készült a hölgyeknek. Az eseményen jelen volt Lestyán Balázs alpolgármester, aki szintén jókívánságát fejezte ki.

Dudás Istvánné is most ünnepelte névnapját. Már négy éve tagja a klubnak, elmondta, hogy szereti társaival tölteni idejét, gyakran kártyáznak és kirándulnak együtt. Marika néni hozzátette: jól esik neki, hogy felköszöntik. Gömbzsik Ferencné, a Naplemente Nyugdíjas Klub vezetője pedig közösségük összetartó erejéről és az együtt töltött minőségi időről beszélt. – Az a lényeg, hogy együtt legyünk, ünnepeljünk, most is jó zene szól, a tagjaink szeretnek táncolni. Jó közösen szórakozni és beszélgetni – mondta. 

A köszöntéseket követően a szépkorúak kötetlen beszélgetést és élőzenés táncmulatságot tartottak. Az esemény végén pedig tombolahúzás is volt. A Naplemente Nyugdíjas Klub következő eseménye az idősek világnapjához kapcsolódik, óvodások és iskolások fognak majd a tagoknak műsort adni.

Fotó: Albert Péter