A felújítást követően igazi közösségi színtérré vált a Dali – mutatott rá az intézmény vezetője. Tompa Z. Mihály hangsúlyozta, sikerült egy olyan kulturális kört létrehozni, ahová szívesen járnak a hatvaniak. – Jónéhány csoport tevékenykedik itt a művelődési házban és úgy gondoltam, hogy elsősorban nekik biztosítsunk fellépési lehetőséget. Bár vannak, akik rendszeresen fellépnek más helyeken is, de vannak olyanok is, akiknek ritkábban jut ilyen lehetőség. Mindemellett felmerült az is, biztos vannak a városban, akik szeretnék megmutatni, hogy közönség előtt mit tudnak, de még nem volt lehetőségük kipróbálni magukat – mondta.    

Tompa Z. Mihály kiemelte, összesen 14 produkciót láthat majd a közönség. A jelentkezők pedig változatos műsorokat adnak majd elő. – Volt, aki saját verssel jelentkezett. Volt, olyan ifjú hölgy, aki még itt Hatvanban nem lépett fel, de egyébként komolyzenei tanulmányokkal rendelkezik már 13 évesen. Valamint az itt tevékenykedő emblematikus csoportok is megmutatják magukat, mint a Pulzus, vagy a Black Jam, vagy a hagyományőrző csoport, ők mind láthatóak lesznek – részletezte.    

A kulturális intézmény vezetője hozzátette, a közönséget is megmozgatják majd. Lesz Zumba Show, a rendezvényt pedig egy felnőtt torna zárja, amin mindenki kedve szerint részt vehet. Az ingyenes esemény június 14.-én szerdán, 16 órakor kezdődik a VOKE Liszt Ferenc Művelődési Házban.