Elkezdődött a munka az FC Hatvan NB III-as férfi futballcsapatában. A következő szezonra készülnek a játékosok. Az edzések mellett felkészítő meccseken is részt vesznek majd a sportolók, amelyek július elsején indulnak. Azonban az egyik legnagyobb feladat az új focisták hatékony beépítése lesz a csapatba – hangsúlyozta Zoran Spisljak, az FC Hatvan vezetőedzője. – Nemsokára indul az új játékosok tesztelése. Mindezek után kiválasztjuk azokat a játékosokat, akikről azt érezzük, hogy a jövőben hatékonyak lehetnek a csapat számára. A tavalyi bajnokságon a 11. helyen végeztünk. Most ezt a célt magasabbra próbáljuk tenni – mondta.

A vezetőedző azt is elmondta, hogy az edzőmérkőzések mellett tovább folytatódnak az egyéni felékszülések, valamint több programot is szerveznek a játékosoknak az alapos felkészülés érdekében. – Minden nap van edzés a pályán, mellette vannak még elemzések, meg erőnléti foglalkozások, amelyek külön programokkal egészülnek ki. Próbáljuk a játékosokat fejleszteni. Most ebben a szakaszban vagyunk, amikor nagyon soka munka folyik a háttérben. Készülünk egy kemény bajnokságra, úgyhogy ezen van a hangsúly – részletezte.

A vezetőedző hozzátette, az eltelt időszak eredményei megmutatták, hogy a támadóakciókban jól szervezett a csapat, azonban a védekezés technikáján még csiszolni kell.

Az edzőmérkőzésekről az FC Hatvan weboldalán részletes információk találhatóak. Az első bajnoki meccs július 30-án lesz.