2018. június 1. – augusztus 31. között három kategóriában keresik Magyarország legjobb fürdőit. A hatvani strandra a “A Helyiek Kedvenc Fürdője 2018” kategóriában lehet szavazni. A fürdő a tavalyi évben sokáig az első tíz legjobb strand között szerepelt ezen kategóriában, végül azonban nem lett győztes. Az idei év azonban új esélyeket tartogat. Török Éva, a Hatvani Strandfürdő csoportvezetője elmondta: a látogatók évről évre egyre jobb visszajelzéseket adnak a strandról, nagyon sok a vidékről érkező család, de többen érkeznek Budapestről is. – Nagyon sok kedves vendégünk mondja el azt, hogy mennyire tetszik nekik a gyermekmedence, illetve a fákkal körülvett hatalmas zöldövezetek is, amelyek alatt az egész család kényelmesen hűsölhet – részletezte a strand vezetője.

Török Éva hozzátette: a tavalyi évben a Hatvani Strandfürdő látogatottsága rekordokat döntött, augusztusban volt olyan hét, amikor csaknem kilencezren látogattak ki a fürdőbe. Újításként megemlítette, hogy nemcsak a felújított gyermekmedence, hanem a nemrégiben újracsempézett ötszög medence is megújult, illetve új vendéglátó egységek is nyíltak a nyárra.

Augusztus végéig pedig mindenkit arra buzdítanak, hogy aki teheti, az adja le voksát a hatvani fürdőhelyre, amit legkönnyebben a Hatvani Strandfürdő Facebook-oldalán tehetnek meg. A szavazók között a főszervezők wellness hétvégéket és egyéb nyereményeket sorsolnak ki.