A felnőtt női kézilabdacsapat a hétvégén megszerezte a Pest megyei bajnokság hetedik helyezését. Ezért a Pásztói KC csapatával mérkőzött meg oda-visszavágó rendszerben. A Pest megyei bajnokságban tizenkilenc csapat szerepel.

– A hétvégén a hetedik helyért küzdhettünk meg a Pásztói KC csapatával. Az első mérkőzés során egy magabiztos kilencgólos előnyt tudtunk kiharcolni, ám igyekeztük ezt az eredményt elfelejteni és csak a visszavágóra koncentrálni – számolt be a szezon utolsó meccséről az edző, Bárány Zsolt.

A második mérkőzésen nem az volt a cél, hogy minél kevesebb gólt kapjunk, hanem hogy mi minél többel nyerjünk. A lányoktól teljes komolyságot és koncentrációt kértem, amit maradéktalanul teljesítettek is. Ennek megfelelően egy rendkívül agresszív és rendkívül fegyelmezett, maximálisan lényegre törő első félidőt produkált a csapat. Harminc perc elteltével 23:10-re vezettünk – fogalmaz.

Az edző elmondta: a második játékrészben aztán olyan játékosok voltak a pályán és kaptak játéklehetőséget, akik korábban kevesebbet szerepeltek a csapatban. Itt szeretném kiemelni Juhász Enikő ifjú kapusunk szereplését, aki egy teljes félidőt kapott és dicséretesen helyt állt. Czibolya-Petró Beátának is szeretnék gratulálni, aki egy hosszú kihagyás után újra játszhatott, valamint gólt is szerzett.

– Összességében kilenc góllal nyertük a mérkőzést és ezzel megszereztük a hetedik helyet, aminek nagyon örülünk, hiszen ahhoz képest, hogy szeptemberben milyen kilátások elé nézhettünk, jóval az elvárások felett teljesítettünk. Viszont azt is el szeretném mondani, illetve bátran ki merem jelenteni, hogy a tavaszi teljesítményünk alapján, akár a bajnokság negyedik helyéért is küzdhettünk volna. Mégis úgy gondolom, hogy egy szép évet zárhatunk le magunk mögött és a következő szezonban, egy jó nyári erősítéssel akár nagyobb célok elé is nézhetünk a lányokkal. A csapat nevében köszönjük a szurkolóknak az egész éves biztatást és köszönjük a vezetőségnek a kimagasló támogatást! – zárta gondolatait Bárány Zsolt.