A Magyar Kézilabda Szövetség által szervezett NBII férfi felnőtt Északi csoportjában a 2017/2018-as bajnokságban a Hatvani Kézilabda és Szabadidő Sportegyesület OKTAT60 Hatvani KSZSE csapata harmadik helyezést ért el. Ez a hatvani kézilabda történetének eddigi legjobb eredménye. Ezt méltó módon meg is ünnepelték az elmúlt szezon végén a kézisek. Most hétvégén felfrissülve, megerősödve neki is vágtak már az idei kupának, ahol első körben a váciakat fogadták.  A csapat is változott, Buday Dániel személyében egy sztárjátékost sikerült igazolniuk. Antalóczy Péter, a Hatvani KSZSE elnöke úgy véli, Dániel nem csak játékával lendíti előre a csapatot, hanem egyfajta példakép is lehet a többiek számára.

Az első meccs pedig jól is sikerült, mivel egy erős találkozón 22:17-re legyőzték ellenfelüket. Bárány Zsolt vezetőedző szerint minden várakozást felülmúlt a csapat teljesítménye. – Tökéletes volt a srácok hozzáállása, a cél érdekében odatették magukat, nem engedték el a lehetőséget és győztek – értékelte a vezetőedző. Varjú Péter, az OKTAT60 Hatvani KSZSE szenzációs élménynek és teljesítménynek nevezte a győzelmet.

Az egyesület lány csapata is pályára állt ezen a napon, ők a szigetszentmiklósiakat fogadták, és ők is magabiztos játékkal, ellentmondást nem tűrő módon tartották itthon a két pontot.

Fotó: Nagy-Varga Roland