Több éve hagyomány, hogy a Naplemente Nyugdíjas Klub megrendezi az Erzsébet és Katalin bált, melynek részeként köszöntik az érintett névnapos tagokat. A rendezvényen házi süteményekkel és sós ropogtatnivalókkal is készültek egymásnak a résztvevők. Az ünnepségen a városvezetés is képviseltette magát, jelen volt Smidné Vereb Julianna önkormányzati képviselő, valamint Szinyei András és Lestyán Balázs alpolgármesterek is.

A Naplemente Nyugdíjas Klub már 36 éve működik és fennállásának kezdete óta minden évben megrendezik ezt az eseményt. – Tagjaink nagyon kedvelik azokat a rendezvényeinket, amelyeken zenét hallgatni és énekelni is lehet. Mindig jó hangulatban telnek a báljaink, hiszen a nyugdíjasaink nagyon szeretnek mulatni és táncolni – részletezte Schlőgl Lászlóné, a Naplemente Nyugdíjas Klub elnökhelyettese.

Az ünneplésen a tagok kötetlenül beszélgettek és most is élőzenés táncmulatságot tartottak. A Naplemente Nyugdíjas Klub idén is sok kiránduláson és közösségépítő rendezvényen vett reszt, a következő hetekben pedig a karácsonyra készülődnek.

Fotó: Albert Péter