Huszonhatévvel ezelőtt indult el a Hatvan TV. Egy tv csatorna életében ez nagyon nagy változásokat jelent. A heti egy adást és az analóg rendszert már másfél évtizede magunk mögött hagytuk: minden digitálisan, sőt, online van, adásból minden nap frisset gyártunk, és bármikor elérhetőek, újranézhetőek vagyunk. Vagyis az adásaink. Mert mi, a szerkesztőség, a teljes stáb, aki működteti és üzemelteti ezt, mi, kevésszer látszódunk. Pedig vannak, akik a kezdetektől jelen vannak. Mások 6-10-14 éve érkeztek és vannak, akik nemrég csatlakoztak hozzánk. De mi volt velünk 26 évvel ezelőtt?

A stábot megnézve nagyon nagy életkori különbségek vannak, így például meg tudjuk mutatni Kalmár János hogy nézett ki 1998-ban, de Hegedűs Viktóriáról nincs kép, hiszen Viki csak egy évvel később született. Mindannyian sokat változtunk, külsőleg, belsőleg. Legtöbbünket talán azért felismerni a korábbi fotókon. Sokat tanultunk itt az eltelt évek alatt: szakmai fejlődésen mentünk keresztül, új műfajokat próbáltunk ki, új élményekkel, tudással gazdagodtunk. Többen itt nőttünk fel, ezen évek alatt házasodtunk meg, alapítottunk családot, születtek gyermekeink, vásároltuk meg első házunkat, otthonunkat.

A Hatvan TV 26. születésnapja alkalmából, létrehoztunk egy spotify listát is. Mindenki, aki jelenleg itt dolgozik nálunk, küldött 5 zeneszámot, amit nagyon szeret, meghatározó számára, vagy éppen nem tud megunni. Ebből állt össze az az 5 és félórás lista, ami nyilvános, bárki számára elérhető. Ebből is látszik mennyire változatos az ízlésünk, hiszen van itt Prince, Rapülők, Margaret Island, Illés, Eminem, James Blunt, Azahriah, BetonHofi, Deep Purple és AC/DC is.

Az 1998-as induláskor így néztünk ki:
Jelenleg pedig így néz ki a stáb: