Idén már a II. Hatvani Síversenyt rendezik meg a mátraszentistváni síparkban. A program már a múlt évben is népszerű volt, több mint 250-en vettek részt a versenyen.

Hatvani Béla elmondta, fantasztikus érzés volt átélni, hogy egy városon kívül rendezett hatvani sporteseményre ilyen sok ember eljött. – Fiatal és idős együtt sportolt természetesen külön korcsoportonként, így rengeteg érmet tudtunk kiosztani. Igyekeztünk mindent megtenni, hogy mindenki szuperül érezze magát, és a visszajelzések alapján ez sikerült is – részletezte Hatvani Béla, a II. Hatvani Síverseny egyik szervezője.

A síversenyre idén is ingyenes buszjáratot biztosítanak, így azoknak sem kell aggódniuk, akik egy forralt borral melegítenék fel magukat. A szervezők a megmérettetések mellett ajándékokkal is készülnek. A programon extra meglepetés is várja a résztvevőket, ugyanis a profi fotós mellett egy különleges masina is a segítségükre lesz a legjobb pillanatok megörökítésében. A II. Hatvani Síversenyen a jótékonykodás is kiemelt szerepet tölt be, ugyanis minden nevezési díjból 500 forintot a hatvani Mozgáskorlátozottak Egyesületének ajánlanak fel. Az eseményt a mátraszentistváni síparkban február elsején rendezik meg. Jelentkezni pedig a hatvanisiverseny.hu oldalon lehet.