A Hatvan TV már új logóval van jelen a képernyőn. Ám nem csak ezt a változást hozta a február, a műsorstruktúránk is módosult. A Híradóink továbbra is minden hétköznap 19 órakor kezdődnek, utána pedig a magazinjaink következnek: hétfőn és csütörtökön a Paletta, kedden a Riporter és az Állatvilág, szerda maradt a Kommentáré, péntekre pedig két új műsort szúrtunk be.

Nézőink már megszokhatták, hogy az Aktív Hatvanban az életmód van előtérben, most ezt még inkább kibővítettük és ezentúl Élesztő! néven, kéthetente jelentkezik új magazinunk. Lukács Mónika és Basa Boglárka felváltva vezetik a műsort és mindig aktuális témákat bontanak ki. – Az Élesztő továbbra is hozza a naprakész, érdekes témákat. Szó lesz grafológiáról, az online kapcsolattartásról és a méregtelenítésről is. Személyes célom, hogy olyan műsorokat készítsünk, amik érték-, és időtállóak, többször is megnézhetőek – szögezte le Lukács Mónika szerkesztő, műsorvezető.

Hatvanikum címmel egy teljesen új magazint indítunk. Csordás Judit, a Hatvan TV felelős szerkesztője, műsorvezetője elmondta: olyan intézményeket, vállalkozásokat, személyeket mutatunk be, akik hozzátartoznak Hatvan életéhez, alakítják mindennapjainkat. Ellátogatunk a Hatvany Serfőzdébe, megismerhetjük a több évtizedek óta működő Salamon óra és ékszerüzletet, és megtudhatjuk miként készülnek Maldrik Gábor tűzzománcai.

A Hatvanikum első adása, ma, a 19 órai Híradónk után következik.  Először a Rákóczi Cukrászdát mutatjuk be. Érdemes a Hatvan TV-t választani!