Rendkívüli testületi ülést tartottak csütörtökön a képviselők. Határoztak a Hatvani Szociális Szövetkezetben történt változásokról, a korábbi igazgató-elnök, Lisztik Lászlóné lemondott posztjáról, és helyére – a már régóta a szövetkezetben dolgozó – Gyuricza Zoltánt választották meg. Horváth Richárd polgármester megköszönte Lisztik Lászlóné eddigi munkáját, és kérte, hogy a továbbiakban is segítse a szövetkezet munkáját.

A testületi ülésen döntöttek arról is, hogy a közétkeztetési cég bár megmarad, a jövőben egy külső szolgáltató fogja ellátni a feladatait. Horváth Richárd polgármester hangsúlyozta: a változás nem érinti a közétkeztetés minőségét. – Azt a minőséget, amit a közétkeztetési cég eddig is szolgáltatott, a jövőben is garantálni fogjuk, illetve megpróbáljuk még magasabb szintre emelni. Egy nyílt közbeszerzési eljárás keretében választunk ki egy szolgáltatót, aki átveszi azokat az alkalmazottakat, akik eddig a cégben dolgoztak, emellett a szociális szövetkezettel kötött szerződéseit is átveszi – fejtette ki Horváth Richárd.

A rendkívüli testületi ülésen határoztak arról is, hogy több felújítás is lesz a Városi Strandfürdő területén, egyebek mellett a termálmedencét is újracsempézik.

 

Kezdőkép:archív