Harminc éves lett az Édenkert Csárda és Fogadó. A jeles alkalmat rendhagyó módon ünnepelték az étterem üzemeltetői és a vendégek, ugyanis  a menüt harminc évvel ezelőtti étlapról lehetett választani azt akkori árakkal. A kínálatok között olyan főételek is megjelentek, mint a marhalábszár pörkölt nagymama csalamádéjával, mindehhez hetvenhárom forintért lehetett hozzá jutni. A meglepetés sokak érdeklődését felkeltette, rengetegen érkeztek az étterembe.

Majerszki Gyula elmondta, hogy az étterem nagyon sokat fejlődött az évek alatt és egyre népszerűbb a vendégek körében, jelenleg több mint ötvenféle étel közül lehet náluk válogatni. – Éttermünket 1989 szeptember első napján nyitottuk meg családi vállalkozásként 3 fős csapattal és 20 négyzetméteres vendégtérrel Édenkert Büfé-Falatozó elnevezéssel. Ebben az időben még nem rendelkeztünk étlappal, egy falitáblán volt látható az éppen aznapi ajánlat – mondta Majerszki Gyula, az Édenkert Csárda és Fogadó tulajdonosa.

Az évek múlásával az étterem egyre modernebb lett, asztali felszolgálást alakítottak ki és az üzlet színvonalához illő étlapot készítettek az ételválaszték kibővítésével. Az Édenkertben különös figyelmet fordítottak a hangulati elemekre is. Az udvaron például szökőkút és világító dekoráció látható, illetve gyakori hogy zenészek szórakoztatják a vendégeket.