Már január első felében megkezdődtek a Bozsik Intézményi Program Futsal Teremkupa selejtezői. Ezúttal a Hatvani Kodály Zoltán Iskola tornaterme adott otthont a sporteseménynek, melyre a környék általános iskoláiból is érkeztek játékosok. A selejtezőn a Kossuth, a Kodály, az URKÁI, illetve a Lőrinci Hunyadi Mátyás Általános Iskola diákjai mérték össze a tudásukat.

A torna szervezője, Monori Géza elégedett a csapatok teljesítményével, véleménye szerint szép focit játszanak, amit öröm nézni. – Továbbra is azt tartjuk szem előtt, hogy a tehetséges gyerekeket kiemeljük, ugyanis néhány fiatal nagyon ügyesen teljesít – részletezte Monori Géza.

Dobsi Donát szerint a futball egy olyan sport, ami minden férfi számára nagyon vonzó tevékenység. – Nagyon szeretem ezt a sportot. Élvezem, hogy folyamatosan figyelnünk kell a labdát, illetve tetszik, hogy mozgásban vagyunk az egész mérkőzés alatt – fejtette ki Dobsi Donát.

Az izgalmas mérkőzéseket bravúros gólok és cselek jellemezték. A tornát végül a Hatvani Kossuth Lajos Általános Iskola csapata nyerte.

Fotó: Albert Péter