Megannyi program és esemény várja a hatvaniakat az idei tavaszi szezonban is. A sportesemények, a városi ünnepségek és a kiállítások mellett, koncertek is várják az érdeklődőek – erre hívta fel a figyelmet Kiss Adrienn a Hatvani Média és Rendezvényszervező Nonprofit Közhasznú Kft. szakmai vezetője:

 „A Hatvani Rendezvényház, Nagy Endre Rendezvénytermében tartjuk a Városi Nőnapot, március 8.-án, este 6 órakor. Minden hölgyet korosztálytól függetlenül szeretettel várunk. A rendezvény díjmentes és többek között a színpadon Beliczai Balázs humorista és Gájer Bálint énekes fogja szórakoztatni a közönséget. Március 11.-én szombaton a hatvani vasútállomásra várjuk a vonat szerelmeseit, ugyanis 150 éves a Hatvan – Szolnok vasútvonal. Ennek keretében megrendezünk egy ünnepi emlékműsort és egy kiállítást is megtekinthetnek a hatvani vasútállomás nagytermében.”

Hozzátette, hogy egy nosztalgia vonat is elindul majd a pályaudvarról. Kiss Adrienn azt is elmondta, hogy idén is lesz Futó Fesztivál, és a félmaraton is. Ez utóbbira a hatvanifelmaraton.hu weboldalon keresztül lehet jelentkezni. A szakmai vezető kiemelte, az Egészségnap a DISZI-ben várja majd a látogatókat, ahol szűrővizsgálatokon is részt vehetnek majd az érdeklődők.

További részletes információk olvashatók a Tavaszi Fesztivál programfüzetben, vagy a Hatvani Programok weboldalon.