Futó Annáról így ír egyesülete, az Fc Hatvan: „Anna betegsége előtt a Hatvani Sportiskolai Általános Iskola tanulója, s egyben egyesületünk igazolt labdarúgója volt. Anna nemcsak a labdarúgásban jeleskedett, de szeretett futni, s kézilabdában is ügyes kislány volt. Mindenki szerette őt, mindig vidám természete, s a jó szíve miatt.

Egyszer csak ez a mindig vidám, szorgalmas kislány az edzéseken fáradtságról panaszkodott, s pihenőt kért. Orvosi vizsgálatok követték egymást, s sajnos egy napon mindent megváltoztatott egy diagnózis, mely szerint Anna tüdeje megbetegedett! A futballpálya zöld gyepét felváltotta a kórtermek fehér fala, a mérkőzésekre, versenyekre való felkészülést a kezelésekre, műtétekre történő utazás.

Mindannyian bíztunk a gyógyulásban, a támogatás, a segítség erejében! A családra hirtelen rászakadt lelki teher mellett komoly anyagi megpróbáltatás is várt, melyen a szűkebb-, és tágabb környezett szinte egy emberként próbált enyhíteni koncert, futónap, virágvásár, árverések, egyéb gyűjtések szervezésével.

Azonban hiába volt erős és kitartó, gyermeki szervezete szerdán feladta a további küzdelmet! Március 5-én töltötte volna be a 13. életévét! A család gyászában osztozik az FC Hatvan vezetősége, dolgozói és minden sportolója!” – zárják közleményüket.

Annától március 9-én, 12 órakor vesznek végső búcsút a boldogi temetőben.