Közeleg a nyár, az esküvők és lakodalmak szezonja, ilyenkor nagyon sok szerelmes pár fogad egymásnak örök hűséget. A jegyesek már hónapokkal a lagzi előtt szervezésbe kezdenek, hogy a nagy napon minden csodálatos és emlékezetes legyen. A Média – Hatvan Kft. épp ezért egy nyereményjátékot hirdetett, amelyben a házasulandó párok egy komplett lagzit nyerhetnek meg, levéve a szerelmesekről a szervezés okozta feszültségeket és az anyagi terheket.

A játékra a www.hatvaniprogramok.hu weboldalon lehet jelentkezni, ahol már megtalálható a részletes játékszabályzat és a nevezéshez szükséges összes nyilatkozat is. A versenyre jelentkező párokra a Facebook-on is lehet majd szavazni, ahol a közönség lájkljai később beszámítanak majd egy öt tagú zsűri végső döntésébe. Így dől el, hogy ki lesz az a szerencsés pár, akik június 22. -re megnyerik az álomlagzijukat.

Ami pedig a lényeg: a nyeremény. A szervezők a győztes pár részére a Nagy Endre Rendezvényteremben egy fergeteges lagzit rendeznek, ahol  Gönczi Gábor zenekara zenél majd feledhetetlenné téve a bulit. Ezen kívül a vendéglátás, a dekoráció, a fotós, a videós, az esküvői ruha, a vőfély, a nászút és a ceremóniamester is mind a nyeremény részét képezik.

Fekete Gábor kifejtette, hogy protokoll szakértő és ceremóniamester szaktudásának köszönhetően igyekszik az eleganciát is belevinni a nagy napba és megoldást találni a felmerülő problémákra.  – A ceremóniamester egy kicsit rendezvényszervező is.Az esküvőn mindent kézben tartok az étkeztetéstől kezdve a zenekaron át, a legapróbb dolgokra is figyelek. Navigálom az egész napot, illetve ügyelek a házasodni vágyók igényeire, és segítem őket a lagzi az utolsó pillanatáig – részletezte Fekete Gábor ceremóniamester.

A esküdni vágyó pár részére a szervezők az anyakönyvvezetőt is leszervezik, egyházi esküvőt azonban, érthető módon nem lehet előre foglalni. A nyereményjáték pontos részletei a szabályzatban olvashatóak. A jelentkezés elindult, az eredményhirdetés május 15.-én lesz.

Kezdőkép: Albert Péter