Kifinomult dekoráció, meghitt hangulat és boldogság. Ezek jellemezték a Nyerd meg a lagzid elnevezésű játék győzteseinek szombati napját. A Média- Hatvan Kft. hirdette meg a pályázatot, amelyben a házasulandó párok egy komplett lagzit nyerhettek meg. Pesádi Szilvia és Patai József kapta a legtöbb pontot a zsűritől és a facebook szavazóktól összesítve, így a szerelmeseknek sem a szervezéssel, sem az anyagiakkal nem kellett törődniük. A rendezők minden feladatot és esetleges nehézséget megoldottak helyettük. Gondoskodtak az esküvői ruhákról, a fotósról és a videósról is. Az lagzinak és a mulatozásnak a Nagy Endre Rendezvényterem adott színteret, ahol harmonikus és elegáns dekoráció fogadta a friss házasokat és a vendégeket.

– Nagyon jól érezzük magunkat, fantasztikus lehetőséget kaptunk, hogy teljesüljön egy álmunk. Gyönyörűen feldíszítették a helyszínt is, tetszenek a virágok és az apró részletek is – mondta Patai-Pesádi Szilvia.

– Hihetetlen, hogy mennyire szép ez a helyszín, amikor beléptem a terembe nagyon meglepődtem. Remekül eltalálták, hogy mit szeretnénk és a hangulat is jól alakul – részletezte Patai József.

A szervezők gondoskodtak az italról és a finom falatokról is, a menüsort a párral közösen állították össze. Az lakodalomra jegyet is lehetett vásárolni, így azok is ellátogathattak az eseményre, akik nem ismerték a szerelmeseket.

Báthy Izabella és Püspöki Róbert három éve alkotnak egy párt és tervezik összekötni az életüket. Remek lehetőségnek tartották ezt a lagzit, hogy inspirálódjanak a szervezéssel kapcsolatban.

–  A párom februárban megkérte a kezem és jövőre szeretnénk összeházasodni. A rendezvénytermet már le is foglaltuk, nagyon ideálisnak tartjuk ezt a helyszínt. – mondta Báthy Izabella.

– Nagyon jól van megoldva a főasztal elrendezése, illetve ezek a virágos dekorációk is kölcsönöznek egy kellemes hangulatot a teremnek. Hasznos volt eljönnünk, mert sok új dolgot tapasztaltunk és láttunk – részletezte Püspöki Róbert.

A Nagy Endre Rendezvényteremben a lakodalmas jó hangulat, a mulatós zenék, és a tánc egészen hajnalig tartott.