Már a második percben sikerült vezetést szerezni a hatvaniaknak, egy kicsiben elvégzett szöglet után Mundi Zoltán adta be a labdát, amit Kész Tibor egy átvétel után a kapuba lőtt. Sokáig azonban nem örülhetett az FC Hatvan, a negyedik percben egy jobboldalról érkező beadás után Fitos László lőtt kapura, a labda egy blokkoló lábon megpattant, így került – a vélhetően lesen tartózkodó – Király Botond elé, aki két méterről a hálóba gurított. A kapott góltól kissé megzavarodott a Hatvan, a vendégek az első félidőben sorra alakították ki lehetőségeiket, négy esetben is ziccerben hibáztak, míg a hatvaniak Juhász Bence révén veszélyeztettek, aki a kapufát találta el. A szünet után megváltozott a játék képe, hamar sikerült újra vezetést szerezni a hazaiaknak: az 55. percben Kész Tibor futott el a bal szélen, elment védője mellett, a tizenhatos széléről középre centerezett, amire érkezett Ács Martin és a kapuba lőtt. A hátralévő időben is az FC Hatvan irányított, az eredmény már nem változott.

A kiszenvedett győzelem is nagyon értékes. Hamar gólt szereztünk, majd a vélhetően lesről született vendégtalálat megfogta a csapatot. Amikor ment a játék, több gólt is szerezhettünk volna, bár az ellenfél is kihagyta a kihagyhatatlant. Összességében megérdemeltük a győzelmet, jó lenne ezt a szokást megtartani júniusig – fogalmazott Híres Gábor, a hatvaniak vezetőedzője.

Első félidei mezőnyfölényünket nem sikerült gólra váltani. A második játékrészben az ellenfél rendezte a sorait, s harcos, küzdős játékkal megszerezte a győzelmet – így értékelte az összecsapást Tóth János, az RKSK vezetőedzője.

kezdőképünk archív