Az FC Hatvan Egyesület, elsősorban Magyarország Kormánya, a Magyar Labdarúgó Szövetség és Hatvan Város Önkormányzata, mint tulajdonos ajánlásait, állásfoglalását figyelembe véve úgy döntött, hogy a korábban meghozott Hatvan Népkert Sporttelep zárásával, az edzések felfüggesztésével kapcsolatos döntését hatályban tartja addig, ameddig az egészségügyi feltételekkel, a járványhelyzettel, a sportlétesítmények használatával kapcsolatban új kormányrendelet születik.

A Magyar Labdarúgó Szövetség elnöksége múlt héten döntött a koronavírus-járvány miatt felfüggesztett bajnokságok lezárásáról is. A határozat értelmében, az amatőr bajnokságokban – így az NB III-ban – nem kerül sor további mérkőzésekre, a kiesést és a feljutást a tabella jelenlegi állása határozza meg. Mindezek alapján, az NB III Keleti csoportjában a 14. helyen álló FC Hatvan a 2020-2021-es szezonban, a Heves megyei bajnokság első osztályába nevezhet.

A felfüggesztett NB III-as bajnokság tehát nem folytatódik, a bajnokság elmaradt és hátralévő mérkőzéseit nem rendezik meg. A bajnoki táblázatok jelenlegi állapota a záró táblázat, a bajnoki csoportoknak nincs hivatalos végeredménye, így nincsenek bajnokok, érmesek, a végeredmény alapján feljutók és kiesők sem.

Forrás: FC Hatvan hivatalos oldala

Kezdőkép: archiv