Még szárad a tinta Jászberényi FC-től érkezett Fekete Kristóf Zsolt és az Újpest FC II.-től átigazolt focisták szerződésén, de most újabb négy játékossal gazdagodott a Hatvan FC, NB III.-as férfi labdarúgócsapata.

A monoriaktól érkezett a 21 éves Takács Bence Márk, aki a védelmet erősíti majd. Az NB III. Nyugati csoportjában 10. helyen zárt és a Balatonfüredi FC alkalmazásában állt, a 25 éves Sárossy Dániel, aki balhátvédet játszik. A Mezőkövesd Zsóry II. csapatával az elmúlt szezonban az U19-es bajnokságban, valamint a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei I. osztályban szerepelt a 18 éves Vince Adrián, aki a középpályán lesz bevethető. A 25 éves Sándor Bence neve ismerősen csenghet, ő ugyanis már játszott az FC Hatvan színeiben. A focista a Jászberény csapatából tért vissza kapusként.

Zoran Spisljak vezetőedző elmondta, hogy az új sportolók érkezésekor a legnagyobb feladat, hogy a játékosok hatékonyan épüljenek be a csapatba.

Elkészült a 2023/2024 NB III. Észak_keleti csoport párosítása. Az első forduló július 30-án lesz a Várda Labdarúgó Kft. ellen.

További információk:

Elkészült a 2023/2024 NB III. Észak-Keleti csoport párosítása. – FC Hatvan