Idén Hatvan volt a helyszíne a hagyományos Megyei Zsuzsanna Bálnak. Tizenöt nyugdíjasklubból mintegy kétszázhúszan vettek részt a rendezvényen. Kondek Zsolt önkormányzati képviselő köszöntötte a megjelenteket, és egy dalt is énekelt a Zsuzsannáknak. Ezt követően a házigazda, Liszt Ferenc Vasutas Nyugdíjas Klub keringője nyitotta meg a rendezvényt. A klub vezetője, Szabó Istvánné Edit elmondta, fontos szerepet töltenek be az ilyen programok a klubok életében. – Ilyenkor találkozhatunk a többi nyugdíjassal, akik a megyében élnek. Beszélgethetünk, együtt mulathatunk, és igazán elmélyülhetnek a barátságok – mondta.

Farkas Attila, a Nyugdíjasok Heves Megyei Szövetségének elnöke elmondta, minden évben az a céljuk a bállal, hogy a különböző településeken élő idősek együtt töltsék az időt. – A kikapcsolódás és a szórakozás a cél. Olyan élményeket szereznek a nyugdíjastársaim, amelyekre sokáig fognak emlékezni – fogalmazott.

Számos településről érkeztek a Zsuzsanna bálra, így Gyöngyöshalászról, Hortról és Egerből is képviseltették magukat klubok, tánc és ének műsorokkal színesítették az eseményt. A rendezvényen tombolát is húztak a résztvevők.