Ez a hét sem telik eseménytelenül a pálya életében, ugyanis Horváth Richárd polgármester a 12500. korcsolyázót köszöntötte a helyszínen. Zsák András lett a szerencsés, akit a város vezetője megajándékozott.

A nyertes kisfiú elmondta, hogy a csoporttársaival érkezett a pályára és mindig nagy öröm számára jégre lépni, mert ilyenkor fejlődhet a korcsolyázásban. – Nagyon sokat gyakoroltam a szezonban, hogy ügyesebb legyek, mert szeretnék jobban korcsolyázni. A pályán itt vannak a barátaim is és sokat nevetünk, mindig jól érezzük magunkat – részletezte Zsák András.

A polgármester kifejtette, hogy a pályát február másodikáig lehet látogatni és idén is, ahogyan az elmúlt években, sikeresen zárul a szezon. – Továbbra is nagyon népszerű a hatvani jégpálya, már a tizenkettőezer-ötszázadik korcsolyázót köszöntjük a jégen. Arra biztatok mindenkit, hogy továbbra is látogassanak el a jégpályára – mondta Horváth Richárd polgármester.

Hamarosan itt a 2019/2020-as szezon vége, azonban a hagyományokat megtartva, az utolsó hétvége péntek estéjén záróbulival készülnek a jégpálya szervezői. A hangulatért pedig DJ Gézu felel majd.