Húsvéti locsolóbált rendeztek a Naplemente Nyugdíjas Klub tagjai a Grassalkovich Művelődési Házban. Az eseményen csaknem hatvanan gyűltek össze, a résztvevők mind süteményekkel és különböző édességekkel érkeztek a rendezvényre, amiket megosztottak egymással. Emellett a hölgytagok csoki tojással is készültek a locsolkodók számára. Az eseményen Horváth Richárd polgármester beszédében egy húsvéthoz kapcsolódó gyermekkori emlékét idézte fel, mint mondta szívesen gondol vissza az családi ünnepi hagyományokra. Papp István önkormányzati képviselő azt elevenítette fel, hogy gyerekként sokat jártak locsolkodni az ismerősökhöz, barátokhoz, rokonokhoz.

A Naplemente Nyugdíjas Klub életében nagyon fontos szerepet töltenek be a közösségi programok, hiszen ezeken az alkalmakon kikapcsolódhatnak a tagok – erről már Gömzsik Ferencné, a Naplemente Nyugdíjas Klub elnöke beszélt. – Rendezvényeinken mindig jó hangulat uralkodik, így nagyon sikeresek is. A tagjaink várják a programjainkat, melyeken rendszerint zenét is biztosítunk, hiszen nagyon szeretünk táncolni – emelte ki.

A művelődési házban megrendezett programon a férfiak verseket adtak elő a hölgyeknek, majd meg is locsoltak a klub nő tagjait. Az esemény hátralévő részében pedig a zene és a tánc került a főszerepbe.

Fotó: Albert Péter