Még mindig töretlen népszerűségnek örvend a kozmetikai kezelések körében a szempillalifting. Ez egy olyan eljárás, mely során a szempillát a szempillatőtől megemelik, ezáltal íveltebbek lesznek a pillák, valamint optikailag dúsabbnak, hosszabbnak és göndörebbnek hatnak. A kezelés körülbelül 1 órát vesz igénybe. – Először letisztítjuk és előkészítjük a szempillákat, majd a szemhéjra ragasztunk egy szilikonpadot. Erre felragasztjuk és felfésüljük a felső szempillasort, ezt követően a szempillák tövébe kerül egy göndörítő- és egy fixáló anyag. Miután ezeknek letelt a hatóideje egy hidratáló-, ápoló-, vitaminos oldattal tápláljuk a pillákat – mondta el Nagy Zsófia kozmetikus.

A szolgáltatást kontaktlencsét használók is igénybe vehetik, a végeredmény 4-6 hétig tart. Nyaraláshoz is tökéletes megoldás, mert nem maszatolódik, nem kenődik el. A kezelés több okból is népszerű a vendégek körében. – Megkönnyíti a mindennapi készülődést, kiváltja a szempillaspirált, gyors és egyszerű bánni vele. Reggelente csak átfésülöm és esztétikus marad heteken keresztül – fogalmazta meg Nagy Zoltánné.

A végeredmény szempillaspirállal fokozható, így drámaibb hatást is el lehet érni, például egy esti smink elkészítésekor. Előnye, hogy a kezelés után használható olajos arctisztító, így maradéktalanul eltávolítható nap végén a smink és a szennyeződés az arcbőrről, valamint a szemkörnyéki területekről. Ajánlja a kozmetikus továbbá azoknak, akik nem szeretnének műszempillát, de tartós megoldásra vágynak.

Egyre népszerűbb szolgáltatás a kozmetikai szalonokban a szemöldök-laminálás. Mivel a szemöldök adja meg az arc karakterét, sokan odafigyelnek arra, hogy esztétikus legyen az. Ezzel a technikával mindenkinek a személyiségéhez, arcformájához lehet igazítani a végeredményt. Hangsúlyos, látványos hatás mellett természetes eredményt is el lehet érni ezzel az eljárással. A folyamat hasonló a szempillalamináláséhoz, itt is fixálják a szőrszálakat. Kérhető szemöldökszínezés is, ami lehet hasonló a hajszínhez, vagy sötétebb, ha hangsúlyozni szeretnénk szemöldökünket. A kozmetikus szerint megfelelő lehet ez a kezelés azoknak, akik nem szeretnének minden reggelt a szemöldökük megrajzolásával tölteni, nem elégedett a szemöldökük formájával, rakoncátlanok a szemöldökszálai, vagy éppen nem szeretnék szemöldöktetoválást.