Már megszokhattuk, hogy az egész nyár a zenei sokszínűség és stíluskavalkád jegyében telik Hatvanban, ugyanis a Nyáresti Vándordallamokban, valamint a Jam Gardenben hétről hétre új előadók lépnek fel.

A változatos zenei kínálat pedig ezen a hétvégén sem marad el, hiszen pénteken 19 órakor a Sárik Péter Trió Jazzkívánságműsora várja az igényes zene kedvelőit a Hatvany Lajos Múzeum udvarán. – A trióhoz ezúttal Falusi Mariann csatlakozott, aki minden stílusban otthonosan mozog, legyen az klasszikus zene, jazz, musical vagy pop. A formáció az elmúlt évtizedek legnagyobb hazai slágereit válogatta össze és dolgozta át a saját stílusára – mondta Márkus Mariann, a Hatvany Lajos Múzeum igazgatója.

Péntek este nemcsak a múzeumba lesz érdemes majd kilátogatni, hiszen  a Jam Gardenben is egy egyedi hangulatú bulival készülnek, ott ugyanis 20 órakor a Nyughatatlan zenekar ad koncertet. A banda Johnny Cash slágereit, és az ő varázsát eleveníti fel a Népkertben.

Szombat este pedig Garden Discoval folytatódik a buli a Jam Gardenben. Kezdésnek Molesz és barátai lépnek fel, utána 21 órától pedig Cooky, Metzker Viki és Edo Denova pörgeti majd a lemezeket.