Múlt hétvégén a kézis lányok hazai pályán fogadták IN-ÖR KC. II csapatát. A lányok 39-16-ra verték meg ellenfelüket, így a bajnokságban eddig hatból, hat mérkőzést hoztak. A tíz gólt szerző Pásztor Orsolya szerint az eleje kicsit nehéz volt, de összeszedték magukat. – Jól kezdtük, aztán jött egy kis hullámvölgy, így sajnos el is adtunk pár labdát. Összességében azonban azt gondolom, hogy egy jó meccset játszottunk – fogalmazott.

– Mindig tudatosan készülünk a gyors, főleg könnyű gólok szerzésére. Főleg ilyen csapatoknál. Mindannyian tudjuk azt, hogy – nem megsértve a mai ellenfelünket – vannak náluk erősebbek is a mezőnyben. Itt gondolok például Csömör csapatára és Százhalombattára, akik ellen még ezt követően fogunk játszani. Mindenféleképpen próbálunk mindenféle variációt éles versenyhelyzetben szimulálni. Ezért hajtom őket, ezért próbáljuk ezeket a dolgokat gyakorolni, hogy ha odakerülünk ne okozzanak majd problémát – mondta el az edző.

Most olyan csapatok jönnek, mint a Csömör, Százhalombatta, Göd, akik komolyabb ellenfelek lehetnek. Bárány Zsolt úgy véli, mindig azzal a céllal lépnek a pályára, hogy győzzenek. Ezután sem lesz másképp.

Kép: hkszse.hu