Jókedvű mulatozással telt a hétfő délután a Naplemente Nyugdíjas Klubban, ugyanis farsangi ünnepséget szerveztek maguknak. A klubban már évek óta hagyomány, hogy ebben az időszakban jelmezes, maskarás összejövetelt tartanak, ezzel is búcsúztatva a telet és örvendezni a közelgő tavasznak. Az idei farsangi mulatozáson Szinyei András és Lestyán Balázs alpolgármesterek is részt vettek, ők zsűrizték a műsorokat. – Egy piaci jelenettel indul a mai kultúrműsor, az előadásban 20-25 fő is fellép. Utána egyéni jelmezverseny következik, aztán pedig a tombolahúzásé és a közös mulatozásé lesz a főszerep – mondta Sánta Gyula, a Naplemente Nyugdíjas Klub elnöke.

Csordás Erzsébet a piaci jelenetben és az egyéni fellépők között is szerepelt, sokakkal egyetértve vallja azt, hogy a jókedv és a vidámság elengedhetetlen a farsangi ünnepségekkor. A kultúrműsorra is lelkesen készültek a csoporttal, de nem vett sok időt igénybe az előkészület. – Egy felszabadult hangvételű, de rövid műsorral készültünk, mert utána még sokan egyéni jelmezben is megmutatják magukat. Én a piaci jelenet után egy gyönyörű arab ruhába öltözök át, az lesz a saját fellépőruhám – mondta lelkesen Csordás Erzsébet.

A jelmez-bemutatók után a nyugdíjas klub tagjai önfeledt mulatozásba és jókedvű időtöltésbe fogtak, ezzel is vidámmá téve a hétfő délutánjukat.