Farsangi mulatságot tartottak a Hatvani Brunszvik Teréz Óvoda gyermekeinek. A Kossuth iskolában megrendezett eseményen táncokkal és előadásokkal búcsúztatták a telet és sürgették a tavasz jövetelét. A farsangi hagyományok ugyanis épp erről szólnak. A vidám mulatozással a telet búcsúztatjuk, és a tavasz első napjait köszöntjük.

Tóth Bettina, az óvoda igazgatója elmondta, hogy a kicsikkel sokat készültek erre az eseményre és több alkalommal gyakorolták a koreográfiákat. – Az ilyen rendezvényeknek mindig hatalmas csapatépítő ereje van. A gyerekek is összefognak, hiszen mindenki szeretné megmutatni a családtagjainak, hogy milyen ügyes és tehetséges – emelte ki.

Zales Alina elmondta nagyon várta már a farsangi fellépést, ugyanis csoporttársaival Pinokkió jelmezbe bújtak. Sokat készültünk a társaimmal, már a próbák is jó hangulatban teltek – részletezte. Az eseményen az óvodás csoportok előadásai mellett a Dalvarázs Show Kórus is fellépett, valamint a Pulzus TSE is szerepelt. Az esemény zárásaként táncházban vehettek részt a gyerekek és családtagjaik, a talpalávalót pedig a BEB zenekar adta.

Fotó: Albert Péter