Nemrég a farsanghoz kapcsolódóan játszóházat szerveztek a gyerekeknek a Grassalkovich Művelődési Házban. Akkor a kicsik saját varázspálcát készíthettek, és maszkokat dekorálhattak. Ebben a hónapban is több programmal várják az érdeklődőket a kulturális intézményben. Február 10-én Valentin-napi Retro Partyt tartanak, DJ Gézu és DJ Soma gondoskodnak majd a zenéről. Február 17-én a Hatvani Karitatív Összefogás Egyesület ingyenes ruhabörzéjének ad majd otthont a barokk terem, 18-án pedig Gongmeditációval készülnek, amelyet László Attila fog vezetni. A hónap végéhez közeledve, február 23-án pedig a táncos mulatozás kerül fókuszba.

Batyus táncházzal készülünk, lesz élőzene, a BEB Zenekar fog játszani. A jó hangulatú estén cigány táncot tanulhatnak majd az érdeklődők, és élőszavas mesemondást is hallgathatnak a fiatalok. A hónapot 24-én este zárjuk egy rockkoncerttel, ekkor a Hatvan City Hard Core fog fellépni egy vendégzenekarral – részletezte Valló Ede, a művelődési ház igazgatója.

Február 24-én továbbá ismét lesz Porcelánfestő Műhely, ahol Szentgáli-Varga Szilárd porcelán mesterfestő segítségével lehet alkotni különböző használati tárgyra, így például bögrére és tányérra. A programokról bővebben tájékozódni a Grassalkovich Művelődési Ház Facebook-oldalán vagy a hatvaniprogramok.hu weboldalon lehet.

Kezdőkép: archív