Nagy érdeklődés övezte a Pulzus Sport Egyesület rendezvényét a Daliban. Az eseményen többek között bemutatkoztak a fiatal aerobikosok. Bucsu Boglárka elmondta, mit jelent nekik ez a mozgásfajta. – Nekem sokszor segít a tanulásban, mert az edzésen feltöltődök, és utána könnyebben tudok tanulni. Nagyon jó erőnlétet ad, és nagyon jó a közösség is – hangsúlyozta a sportoló.   

Az eseményt Jagodics Milán kabinetfőnök nyitotta meg, aki azt mondta: a Pulzus SE kiemelkedő eredményeket ér el, és rangos helyet foglal el a város életében:

 „Ha egy sportágat Hatvannal összekötnek, és ha van egy egyesület, amely rendszeresen hozza az eredményeket, azt meg kell becsülni. Azt gondolom, hogy a város így is jár el. Szeretjük az aerobikosokat, örülünk az eredményeiknek és büszkék vagyunk rá, hogy itt működnek Hatvanban.”  

A Dali előterében egy kiállítás várta az érdeklődőket, ahol a csapatokról készült fényképek és a versenyeken elért eredmények relikviáit tekinthették meg a látogatók. Ezek között a kupák között található az is, amit Amerikában nyertek a lányok, így érthető, hogy Teréki Beáta elnök-vezetőedző részére ez volt az egyik legemlékezetesebb verseny. – A másik kedvenc versenyem pedig ebben a művelődési központban, a VOKE-ban volt. Tavaly, amikor én tudtam végre versenyt rendezni és nagyon nagy óhajjal várom, hogy a hatvani sportcsarnokban is tudjak majd versenyt rendezni – mondta.  

Az egyesület elnöke kiemelte, sok tervük van, de jelenleg az idei megmérettetésekre készülnek. – Áprilisban kezdődik a versenyszezonunk, Szeged környékén lesz egy kupaverseny, majd májusban a Debrecen mellett elhelyezkedő Derecskére megyünk majd – részletezte.

A vezetőedző hozzátette, a tervek között szerepel egy csehországi verseny, valamint a belgiumi világbajnokság eseménye is, így az idei év is rendkívül aktív lesz az egyesület számára.