Pénteken a Jam Gardenben a Lator Blues Band áll a színpadra, idén 30 éves a zenekar, így egy születésnapi koncerttel készülnek a közönségnek. Szombaton pedig a Hatvan City Hard Core idén is a szokásos zúzdát hozza el a művelődési ház udvarára.

A Jam Garden rendezvénysorozat, lassan a végéhez ér, azonban még nem fogyott ki a programokból. A kertmoziban csütörtökön premierfilmet láthatnak. A NEM című, amerikai horrorfilmet, 2022-ben mutatták be. Rendezője, forgatókönyvírója és producere Jordan Peele. Továbbá, ahogy azt már korábban megszokhatták a hatvaniak, a rendezvény szervezői a gyermekekről sem feledkeznek meg, így fellép a Kalapjakab zenekar is, akik a folk-világzene sokszínűségét ötvözik a magyar hagyományokkal.

A Jam Garden programsorozata a végéhez közeleg, két nagy fellépővel búcsúztatják az idei év nyári szezonját. Szeptember 9-én, pénteken a Bohemian Betyars, szeptember 10-én pedig a Fish! lép a színpadra. Jegyeket a helyszínen, vagy elővételben a tixa.hu oldalon lehet megvásárolni.

Kezdőkép, illusztráció: archív