Nem sokkal fél négy után baleset történt az M3-as autópályán – Budapest felé – a 30-as kilométerszelvénynél, Gödöllő térségében. A helyszínen több kilométeres torlódás van. Budapest felé csak a belső sávon lehet közlekedni.

Továbbá építési munkálatok miatt, ezen a szakaszon lassabb haladásra lehet számítani egészen november 15-ig.

Korábban a Magyar Közút Nonprofit Zrt. tájékoztatta a közlekedőket, hogy az M3-as autópályán a Budapest felé vezető oldalon Gödöllő térségében a 27-es és a 30-as kilométerszelvények között zajárnyékoló fal bontási és építési munkákat végeznek a szakemberek 2017. október 9-től – várhatóan – november 15-ig az alábbiak szerint:

  • minden héten hétfőn 7-10 óra között, valamint keddtől péntekig 7-9 óra között – 100 km/óra sebességkorlátozás mellett – zárják le a leállósávot
  • minden héten hétfőn 10-17 óra között, valamint keddtől péntekig 9-17 óra között – 80 km/óra sebesség mellett – zárják le a forgalmi sávot
  • szombaton és vasárnap a munkavégzés szünetel

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. kéri az erre közlekedőket, hogy a torlódások hosszának minimalizálása érdekében kellő időben és egymást segítve soroljanak be a forgalmi sávokba.

 

Forrás: Rendőrségi Útinformációs Rendszer, utinform.hu

Kezdőkép: archív; készítette: Szabó Béla