A tökfaragásé és az édességgyűjtésé volt a főszerep a Hatvani Vadasparkban, ugyanis halloween tematikájú családi programot szerveztek. A szórakozás a délutáni zárás után vette kezdetét, ugyanis 18 órától ismét kinyitott a park és egy éjszakai barangolásra várták az érdeklődőket. A területet 60 db fáklyával világították ki, annak érdekében, hogy a látogatók számára még hangulatosabb környezetet biztosítsanak. A vadaspark munkatársai egy úgynevezett fotófalat is létrehoztak a rendezvény idejére, amely elé állva a vendégek csoportképeket is készíthettek.

A Hatvani Vadaspark vezetője elmondta: több mint 1300 érdeklődő érkezett az eseményre. – Kígyózó sor állt a bejáratnál, ezért két kasszát is üzemeltettünk, hogy gördülékenyebben történjen az emberek fogadása. Kicsik és nagyok egyaránt jelmezekbe bújva érkeztek, öröm volt látni, hogy ilyen népszerűnek bizonyult ez az esemény – tette hozzá. Tímár Dávid kiemelte, hogy a tökfaragásra a Közösségi Költségvetés részeként megvalósult pavilon biztosította a helyszínt, mindezek mellett a felújított nyúl simogató is nyitva volt.  – Kollégáimmal örülünk, hogy már a megújult parkban tudtuk fogadni az embereket. Szeretnénk, ha tovább fejlődhetne a létesítmény ezért most is nyújtunk be új projektötleteket a 2024-es Közösségi Költségvetésre – részletezte.

A vadaspark jelmezversenyt is hirdetett, aki a legfélelmetesebb maskarába öltözött, azt díjazzák. A zsűrizés a Hatvani Vadaspark facebook oldalán történik majd, három nyertest fognak hirdetni. A legtöbb kedvelést kapott álruha megálmodói családi belépőt nyernek, illetve tárgyi ajándékot is kapnak. Az eseményen tököt, teát, kekszet és nápolyit korlátozott számban biztosítottak a park munkatársai és hatvani közétkeztetés is hozzájárult a programhoz. Az esemény a Hatvani Szolgáltató Kft. szervezésében valósult meg.

Fotók: Tímár Dávid, a Hatvani Vadaspark vezetője által küldött képek