8:23

Kora reggel három jármű ütközött össze az M3-as autópálya főváros felé vezető oldalán, az 53-as km-nél. A műszaki mentést mostanra befejezték, így  a bal pályát megnyitották, nem kell már Hatvanon át kerülni. Nem is érdemes, mert a főúton jelentős a torlódás, a hatvani átkelési szakaszon a menetidő növekedés Budapest felé akár 30 perc is lehet.

7:02

Két személygépkocsi és egy teherautó ütközött össze az M3-as autópálya főváros felé vezető oldalán, az 53-as km-nél. A teherautó felborult, ezért a bal pályát lezárták, a forgalmat az 55-ös km-nél a Hatvan-nyugat csomópontban a 3-as főút felé terelik, ott azonban  3 km-es a torlódás, ezért  érdemes már az 59-es km-nél elhagyni a pályát, de tudni kell, hogy a 3-as főút hatvani átkelési szakasza is beállt, a menetidő növekedés Budapest felé akár egy óra is lehet. A 21-es főúton közlekedők sem tudnak felhajtani az M3-as autópályára, tovább kell autózni a 3-as főút felé. A baleset mögé rekedt járműveket egy sávon elengedik.

 

5:15

Az M3-as autópálya Budapest irányába vezető oldalának 52-es kilométerében – Hatvan közelében – 2019. május 10-én 4 óra 15 perc körül három gépjármű eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján egy személy szenvedett orvosi ellátást igénylő sérülést.   A rendőrök teljes útlezárás mellett helyszínelnek. Kerülni a 21-es, illetve a 3-as számú főút irányába tudnak az arra közlekedők.