A hét elején kezdték el építeni a rendezvénynek otthont adó sörsátrat, amely szinte a teljes Kossuth teret befedi. A fűtött sátorban már áll a színpad, a szervezők pedig folyamatosan azon dolgoznak, hogy a pénteken kezdődő programra minden maximálisan rendben legyen. Az első napon 16 órakor nyitják meg a sátrat, s két órával később a Hatvani fiúk alapozzák a hangulatot. Az ünnepélyes megnyitót követően 20 órakor a Republic áll legnagyobb slágereikkel a színpadra, őket pedig Koós János követi. A második napon a Retróleum slágerzenekar mellett fellép Zoltán Erika, valamint Korda György és Balázs Klári. A zenét dj Gézu zárja.

Vasárnap pedig a gyermekprogramok kerülnek előtérbe, így kézműves foglalkozással, mesejátékkal készülnek. A fesztivál zárásaként születésnapi örömzenét tart Libertényi Péter, Tátrai Tibor és barátaik.
A három napra különlegességekkel, belga, cseh, német és magyar sörökkel készülnek. Emellett pedig a fesztivál Főzdefesztté és Streetfood Marketté bővül, így az ismert ételek mellett, sok, egyedi ízvilágú – akár mangalicából, akár szárnyasból készült – különböző, minőségi ételeket fogyaszthatunk. Így például itt lesz Budapest egyik legjobb hamburgerese a Zing is. Étlen, szomjan senki sem marad ezen a három napon.

Aki pedig a hazaitól is még hazaibb ízekre vágyik, az a Serfőzdét keresse a Kossuth tér másik oldalán, ahol a már jól ismert 3 típusú Hatvany sört lehet kóstolni.

Október 16. Péntek:
18:00 Hatvani Fiúk
19:45 Ünnepélyes megnyitó
20:00 Republic
21:45 Koós János

Október 17. Szombat:
16:00 Retróleum zenekar
17:00 Zoltán Erika
19:30 Korda György és Balázs Klári
20:30 DJ Gézu

Október 18. Vasárnap:
13:00-tól gyermekfoglalkozások
14:00 Piroska és a Farkas mesejáték
15:30 Búgócsiga zenede
17:00 Csilingelő Band
19:00 Születésnapi örömzene a sátorban

Szűcs Péter