Ismét küzdőtérré változott a Hatvani Kodály Zoltán Általános Iskola tornaterme. A gála kezdetén mind a huszonhat harcos bevonult a szorítóba, hogy a közönség pontosan tudja, kikért kell szorítani ezen a vasárnapi estén.

A mérkőzéseket megelőzőn Horváth Richárd polgármester köszöntötte a jelenlévőket, aki beszédében kiemelte, hogy a város nagy hangsúlyt fektet a sportra és a sportegyesületek támogatására.A szorítók közé elsőként a Hatvani Thai Box Klub fiatal harcosa Házi Bálint lépett, aki érdi ellenfelével Saller Olivérrel küzdött meg.A második menet végére mindketten alaposan elfáradtak, mindketten egyre kevésbé figyeltek a védekezésre. Végül pontozással Saller Olivért nyert. Bálintnak ez volt az első hazai mérkőzése, Hatvani Ferenc edző szerint éppen ezért nagyon izgult.

Lázár Balázs és Szabó Hunor összecsapását a hatvani sportoló magabiztosan kezdte, a veresegyházi ellenfele mintha meg is ijedt volna az első percben. Az első menet végére a bíró le is intette a meccset és Lázár Balázst hozta ki győztesnek technikai KO-val.

A fiatalokat Sándor Csaba és Molnár Péter harca követte. A nagykátai Molnár erős rúgásokkal, magabiztos mozdulatokkal indított, egy fejrúgással földre is vitte ellenfelét, ezzel pedig megszerezte a győzelmet.

Kerek Csaba a ringben higgadtan várta ellenfelét, Góman Renátót. A közönség hangosan bíztatta Csabát, ám a Győrfi Gym harcosa elemi erővel kezdett, így az első menet végén a hatvani sportoló vérző orral ment szünetre. Csaba minden megmozdulását hangos ováció fogadta a közönség részéről. A harmadik menetet már mindketten óvatosan kezdték, de a végére itt is felgyorsultak az ütések. Végül a bírókGóman Renátót hozták ki nyertesnek.

Faragó Roland és Horváth Tamás harca során már az első menetben egyre többször került a földre Faragó, ám kitartóan állta a támadásokat és végigharcolta mind a három menetet. A mérkőzés győztese egyhangú pontozással Horváth Tamás lett.
Ezt követően a hatvani közönség egyik favoritja, Laska Bence állt a ringbe, aki lendületesen indított, amire ellenfele agresszív támadással reagált, de Bence uralta a mérkőzést és hamar földre küldte Kanalas Lászlót. A közönség állva tapsolta a hatvani sportolót.

Gáspár Milán a 83 kg-os súlycsoportban intenzív támadással kezdett, de ellenfele Sápi Bence is masszívan küzdött. A hatvani harcos egyenes, testre mért ütései rendre találtak, ami úgy tűnt folyamatosangyengítette Sápit, ám a harmadik menetre mindketten lelassultak, elfáradtak, Gáspár végül pontozással alul maradt.

Az MMA meccsek közül elsőként Bódi Ádám és Micura Róbert feszült egymásnak. Az első menetben úgy tűnt, hogy a pásztói sportoló megfordíthatatlanul viszi a mérkőzést, ám Micura a földharcból fel tudott állni és egy gyors támadással úgy kiütötte ellenfelét, hogy az csak pár perccel később tudott felkelni.

Három erős rúgással nyitotta meg meccsét Lázár Bence, aki ügyesen használta ki, hogy ellenfele hanyag módon védekezik. A menet végére ökölharcra váltottak, az izgalmas küzdelmet pedig a közönség tapssal díjazta. A második menetben a vérző szemöldökű Kármán Mihályra szinte rögtön rá kellett számolni, a bíró pedig le is állította a mérkőzést.

Oroszi Bertoldot bevonulásakor óriási ováció fogadta, végig zúgott a „Hajrá Berti!”, ő pedig ennek megfelelően gyorsan, többször is földre is vitte ellenfelét, ám végül Horváth Ádám egy feszítéssel feladásra kényszerítette a hatvani harcost.
Sokan várták Kálucz Martin és Orsós Sándor összecsapását, amit Hatvani Ferenc az est főmérkőzésének nevezett. A technikás versenyzők pedig nem kímélték egymást, végigharcolták mind a három menetet, a bírók Kálucz Martint találták jobbnak.
Rozmaring Pétert is hangosan buzdította a közönség, ám ellenfele rögtön a kezdésnél elemi erővel rohant neki és csapta a köteleknek, azonnal felülkerekedett rajta. Rozmaring sokáig állta L. Antonio Calvarusoostromát, aztán egy fogásából nem tudott kijönni és vége lett a meccsnek.

Kozsák György keményen kezdett, mindvégig erőfölényben volt, Gulyás Dánielnek hamar felrepedt a szemöldöke, amit el is kellett látni. Ezután Kozsák kiütötte ellenfelét.

Az utolsó meccsként a King 4-es torna döntősei következtek: Faragó Roland és Góman Renátó végigküzdötte a 3×3 percet, a 3. menet végén Gómant találták jobbnak a bírók.