A Donatella büfét nem kell túlságosan bemutatni a környékbelieknek, hiszen ez a jellegzetes falatozó már 35 éve stabil pontja a városnak. Ez az a hely ugyanis, ahol már legalább egy generáció felnőtt gofrin, hamburgeren, melegszendvicseken és nyokkón. Ez az a pont, ahol már több mint három évtizede találkozók, első randik szerveződnek, az itt kapott ételek pedig szó szerint legendává váltak. A Hatvanikum legújabb adásában Kádár Mária, a vállalkozás tulajdonosa idézi fel a falatozó születésének történetét, és avatja be a nézőket az eredeti nyokkó receptjébe és elkészítésének módjába.

Donatella ajánló – YouTube

A műsorban elhangzik, hogy a nyokkót már a Sziget fesztiválon is felfedezték, a termék annyira népszerű volt, hogy a vállalkozás meghívást kapott a Balaton Soundra és a Volt fesztiválra is.

A vevők elégedettségéért és a sikerért azonban mindennap meg kell dolgozni. Kádár Mária és családja az elmúlt 35 évben ennek szentelték az életüket. Mai napig mindannyian annak örülnek, ha elégedett és mosolygós vendégek távoznak a büféjükből, számukra ezek az igazi elismerések. Az üzletpolitikájuk az, hogy elérhető, reális árakon dolgozzanak, azonban az ételek minősége mindig kifogástalan legyen. Számukra fontos, hogy olyan ételeket adjanak ki a kezükből, amit a saját családjuknak is bármikor szívesen felszolgálnának. A sikert tulajdonképpen ez az alázat, vendégszeretet és az ízekkel való játékosság hozza meg.

A Donatella büfé múltjáról, az eredeti nyokkó receptúrájáról, valamint a vállalkozás tervezett jövőjéről a ma esti Híradó után, a Hatvanikum című műsorban tudhatnak meg többet a nézők, mely később a HatvanTV YouTube csatornáján is elérhető lesz.