Hivatalosan is megnyitott a Jam Garden, egy pörgős koncerttel kezdték meg programsorozatot. Az eseményen az Erős Pista zenekar lépett a színpadra, akik Red Hot Chilli Peppers dalokkal szórakoztatták a közönséget a Grassalkovich Művelődési Ház udvarán. Az idei rendezvény különlegessége, hogy helyi zenekarok adnak ingyenes koncertet, így Ádám Botond, az együttes énekese, most hazai terepen mutatta meg tehetségét. Elmondta, hogy már gyermekként kialakult nála a zene iránti szeretet, az idő múlásával pedig ez a kötődés egyre erősebb lett. – Már 3-4 évesen is Michael Jackson videókat néztem, próbáltam utánozni azt, amit láttam és hallottam. Az évek alatt egyértelmű lett számomra, hogy az éneklés az, ami feltölt. A zenélés nagyon fontos az életemben, szeretem ezt csinálni, boldogan lépek a színpadra minden alkalommal – emelte ki.

A Jam Gardenben megtartott első koncertre sokan látogattak ki, hatvaniak és környékbeliek is újra itt szórakoztak. Csuka János például feleségével, Erikával vett részt az eseményen. – Nagyon szeretünk ide járni, legyen szó koncertekről vagy egyéb közösségi programokról. Voltunk már itt az unokánkkal is és amennyiben időnk engedi biztosan ellátogatunk a következő rendezvényre is – részletezte.

Szeptember elsején a Jam Gardenben a Lynky Stynky és a Slackblack zenekarok tagjai lépnek a színpadra, másodikán pedig a Lázadók és a Falcon szórakoztatja az érdeklődőket.

Fotó: Rozgonyi Dezső