A Hatvani Bajza József Gimnázium kapta meg a Heves megye legjobb gimnáziuma kitüntetést. Így az Oktatási Hivatal Egri Pedagógiai Oktatási Központ által adományozott vándoserleget ebben az évben az intézmény birtokolja. Az elismerést június 10-én a Megyeházán rendezett pedagógusnapi ünnepségen Deák Andrea intézményvezető vehette át.

Az intézményben nagyon összetartó nevelőtestületi közösség alakult ki, akik mind közös célt képviselnek. A pedagógusaink óriási energiát fektetnek az oktatásba, illetve az intézmény tanulói hatalmas tudásszomjjal érkeznek hozzánk, ami az évek alatt sem szűnik meg. A diákok számos versenyen és megmérettetésen bizonyították már tudásukat. Aktuális például, hogy Kovács Balázs Csaba az Európai Fizikai Diákolimpián aranyérmet szerzett – emelte ki Deák Andrea, a Hatvani Bajza József Gimnázium intézményvezetője.

Az intézményvezető kiemelte: a jövőben is szeretnék a tehetséggondozásra helyezni a hangsúlyt, illetve a fő érettségi tárgyaknál a csoportbontás technikáját alkalmazzák a nagyobb siker elérése érdekében.

A díjátadó ünnepségen az intézmény pedagógusait is díjazták a tehetséggondozás területén végzett eredményes együttműködésükért, így Kovácsné Kiss Éva, Maruzsiné Sevella Judit és Sőreginé Kovács Krisztina is oklevelet vehetett át.

Kezdőkép: bajza.hu