Sebestyén Dávid és Hadler Dávid hatvani sportolók nemrégiben nívós testépítő megmérettetésen vettek részt, ahol érmekkel tértek haza. Mindketten a Kóter Gymben edzenek rendszeresen.

Sebestyén Dávid Classic Physique kategóriában harmadik helyezett lett. Azt mondta, hogy az edzés mellett figyelni kell a megfelelő étrend betartására és fontos a precízió. Célja, hogy megmutassa az embereknek, hogy mennyi minden kihozható a testünkből. – A naturál testépítést képviselem, és ellenőrzött sportoló vagyok. Ez azt jelenti, hogy természetes módon kell megoldani a diétát és a vízhajtást. Ezek mellett nagyon fontos az akarat és kitartás is – mondta Sebestyén Dávid, testépítő. Hozzátette: az idei szezonban arra készült, hogy a felnőtt kategóriában a legjobb eredményeket hozza ki magából.

Hadler Dávid több versenyen is részt vett az idén. Indult már fitmodel kategóriában is, és részt vett a Bodysport Kupán, ahol megszerezte az abszolút bajnok címet. Ezt követően a magyar bajnokságot is megnyerte. – A főverseny, amire a legjobban készültem a Superbody volt. Ez egy nagyon színvonalas megmérettetés. Nem is számítottam rá, hogy van esélyem, de megnyertem. A jövőben szeretnék minél több hasonló színvonalú versenyen részt venni és egyre jobb eredményeket produkálni – részletezte Hadler Dávid, testépítő. Kitért rá:  tagja a Kiss Virág-Lekli Team Sportegyesületnek, ahol az edzők mellett barátokra is talált.