A Hatvan TV Élesztő! című magazinműsorában legutóbb Skáfár Bence gyógymasszőr mutatkozott be. A hatvani fiatalember egész korán rátalált arra a hivatásra, ami őt motiválja és lelkesíti, hiszen évek óta gyógymasszőrként, sportedzőként tevékenykedik a B40 Fitness Centrumban. Rekreációs tevékenységei során olyan technikákat alkalmaz, mint a masszázs, köpölyözés, lágy csontkovácsolás, de ha van rá igény, akkor hangtálakkal is dolgozik. Skárfár Bencét az motiválja, hogy kezeléseivel jobbá teheti az emberek életminőségét, közérzetét, folyamatosan keresi az új technikákat és fejlődési lehetőségeket, hogy vendégeinek még hatékonyabban segíthessen. – Úgy gondolom, hogy ehhez a szakmához kell egy jelentős alázat és elhivatottság. Engem mindig az motivál, hogy a  vendégeimnek jobbá tehetem az egészségi állapotát és kezeléseimmel jó eséllyel visszaadhatom nekik a mozgás örömét. Folyamatosan nyitott vagyok az új megoldásokra, keresem a szakmai fejlődési lehetőségeket, vannak új céljaim. A sportmúltam egyértelműen jó hatással van a jelenemre, hiszen kitartást, önfegyelmet és rendezettséget tanultam általa, s mindezt mai napig az életem több területén megélek – mondta Skáfár Bence.

Skáfár Bence a műsorban bemutat egy komplett kezelést is, valamint a tartásjavító edzéseiből is jópár hasznos mozdulatot reprezentál, amit akár a nézők otthon is könnyedén elvégezhetnek. A műsorban szó van arról is, hogy az edző 6 évig volt élsportoló jiu jitsu sportágban, számtalan érmet és elismerést kapott, de manapság már ő tart edzéseket gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt.

A Skáfár Bencével történő teljes beszélgetést, az általa nyújtott kezelést valamint egyéb rekreációs tevékenységeit a nézők a Hatvan TV YouTube csatornáján is megtekinthetik.

ÉLESZTŐ! 44 – Skáfár Bence – életminőség javítása innovatív módszerekkel – YouTube